Αθλητικά

Δικαίωμα για δεύτερες ομάδες αποκτούν τα σωματεία

Το δικαίωμα να συμμετέχουν με δεύτερες ομάδες, στο πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας δίνει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ στα σωματεία που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, καθώς και σε εκείνο της Α’ κατηγορίας.
Με τον τρόπο αυτό, η Ομοσπονδία προφανώς προσπαθεί να καλύψει το κενό, το οποίο εντοπίζεται στον χώρο ανάμεσα στο εφηβικό και το ανδρικό πρωτάθλημα και πλήττει ποδοσφαιριστές, οι οποίο χάνουν τη δυνατότητα συμμετοχής στο πρώτο και ταυτόχρονα δεν κρίνονται έτοιμοι για το δεύτερο.
Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Ένωση, οι απαραίτητες λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο και τη διαδικασία θα ανακοινωθούν προσεχώς. Αναλυτικά:
«Ενημερώνουμε τα σωματεία της δύναμής μας ότι, έπειτα από ομόφωνη απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ (υπ’αριθμ. 28/22.07.2022), παρέχεται η δυνατότητα στα σωματεία που συμμετέχουν σε ανώτερες κατηγορίες πρωταθλήματος (Γ’ Εθνική Κατηγορία και Α΄ Κατηγορία τοπικό) να συμμετέχουν με δεύτερες ομάδες στις χαμηλότερες κατηγορίες των πρωταθλημάτων των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων (Γ’ Κατηγορία τοπικό). Ως προς τον τρόπο και τη διαδικασία θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση, έπειτα από την σύνταξη του σχετικού κανονισμού από τη Διεύθυνση Νομικών Υποθέσεων της ΕΠΟ».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου