ΑΘΛΗΤΙΚΑ

“Να δώσουμε τα πάντα στο παρκέ, στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό”!

Μάκης Δούβαλης 1 λεπτό ανάγνωση
ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΝΙΚΟΛΣ ΚΟΛΟΣΣΟΣ
✦ Σύ­νο­ψη ⌄
  • Ο Ντέι­βιντ Νί­κολς τό­νι­σε τη ση­μα­σία της στή­ρι­ξης του κό­σμου για την πρό­κρι­ση στα playoffs της G.B.L.
  • Ο στό­χος της ρο­δί­τι­κης ομά­δας είναι να δη­μιουρ­γή­σει μια ατμό­σφαι­ρα πε­ρη­φά­νιας στο γή­πε­δο.
  • Ο πόιντ-γκαρντ επι­θυ­μεί γε­μά­το γή­πε­δο με ενέρ­γεια και φωνές από το πρώτο τζά­μπολ.
  • Η επι­τυ­χία της ομά­δας οφεί­λε­ται στη σκλη­ρή δου­λειά όλων, από παί­κτες μέχρι διοί­κη­ση και χο­ρη­γούς.
  • Η ομάδα είναι έτοι­μη να δώσει τον κα­λύ­τε­ρό της εαυτό απέ­να­ντι στον Ολυ­μπια­κό, θε­ω­ρώ­ντας τον σπου­δαίο αντί­πα­λο.

Την άποψή του για τις δύο ανα­με­τρή­σεις κό­ντρα στον Ολυ­μπια­κό για τα πλέι-οφ της G.B.L. μοι­ρά­στη­κε ο Αμε­ρι­κα­νός Ντέι­βιντ Νί­κολς. Ο πόιντ-γκαρντ της ρο­δί­τι­κης ομά­δας ανέ­φε­ρε: ”Η πρό­κρι­ση στα playoffs είναι κάτι που το κερ­δί­σα­με με την στή­ρι­ξη του κό­σμου μας. Τώρα ο στό­χος είναι να δη­μιουρ­γή­σου­με μια ατμό­σφαι­ρα για την οποία θα εί­μα­στε όλοι πε­ρή­φα­νοι. Θέ­λου­με το γή­πε­δό μας γε­μά­το, με φωνή και ενέρ­γεια από το πρώτο τζά­μπολ. Όλοι στον σύλ­λο­γο έχουν δου­λέ­ψει σκλη­ρά για να φτά­σου­με σε αυτό το ση­μείο. Από τους παί­κτες, τους προ­πο­νη­τές, το προ­σω­πι­κό, τους φυ­σιο­θε­ρα­πευ­τές, τη διοί­κη­ση, τους χο­ρη­γούς και όλους όσοι βρί­σκο­νται γύρω από την ομάδα. Θα θέ­λα­με λοι­πόν να δούμε τον κόσμο δίπλα μας στο εντός έδρας παι­χνί­δι απέ­να­ντι σε έναν σπου­δαίο αντί­πα­λο και ίσως την κα­λύ­τε­ρη ομάδα του ευ­ρω­παϊ­κού μπά­σκετ τη φε­τι­νή σεζόν και εμείς από την πλευ­ρά μας θα δώ­σου­με στα πάντα στο παρκέ από το πρώτο κιό­λας παι­χνί­δι”.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.