- Ο Κώστας Μητσού του Διαγόρα υπέστη σοβαρό τραυματισμό κατά τη διάρκεια του ημιτελικού με την Ε.Α.ΚΑ.
- Η μαγνητική τομογραφία αποκάλυψε ρήξη πρόσθιου χιαστού στο γόνατο του.
- Θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση τον Οκτώβριο.
- Ο τραυματισμός του θα τον κρατήσει εκτός δράσης για όλη την επόμενη χρονιά.
- Η κατάσταση αυτή αποτελεί πλήγμα για την ομάδα του Διαγόρα.
Άτυχος στάθηκε ο Κώστας Μητσού του Διαγόρα, ο οποίος δεν γλίτωσε τα χειρότερα… Ο αρχηγός του Διαγόρα υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία η οποία έδειξε ότι υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα χρειαστεί να κάνει επέμβαση στο γόνατο του. Ο Μητσού τραυματίστηκε στο ξεκίνημα του ημιτελικού με την Ε.Α.ΚΑ. και αποχώρησε σφαδάζοντας από τους πόντους. Η μαγνητική έδειξε τη ζημιά που υπέστη και τον προσεχή Οκτώβριο θα κάνει επέμβαση στο γόνατο του, οπότε θα μείνει εκτός δράσης όλη την επόμενη χρονιά.
































Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.