Τοπικές Ειδήσεις

Επαυσε υφ’ όρων η δίωξη εις βάρος του Μανώλη Γλυνού για εξακολουθητική δυσφήμιση του Γιώργου Υψηλάντη

Κατόπιν τροποποίησης του ποινικού κώδικα με στόχο την επιτάχυνση της απονομής δικαιοσύνης έπαυσαν υφ’ όρων όλες οι διώξεις με επαπειλούμενη ποινή έως το ένα έτος.
Στο πλαίσιο αυτό χθες το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου έπαυσε την δίωξη εις βάρος του κ. Μανώλη Γλυνού για δυσφήμιση κατ’ εξακολούθηση του κ. Γεωργίου Υψηλάντη.
Ο τέως διευθυντής της ΔΕΥΑΡ και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος της παρατάξεως «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο» με επικεφαλής τον κ. Γιώργο Χατζημάρκο, κ. Γεώργιος Υψηλάντης, είχε υποβάλει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατά παντός υπευθύνου του συνδυασμού «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου – Περιφέρεια Τεσσάρων Εποχών» και προσωπικά κατά του επικεφαλής της κ. Μανώλη Γλυνού.
Αφορμή για την υποβολή της μήνυσης αποτέλεσαν ισχυρισμοί για υπέρογκες δήθεν δαπάνες μισθοδοσίας ύψους 218.765,22 € ευρώ σύμφωνα με βίντεο σε τρολ λογαριασμό στο facebook που αναπαρήγαγε, πλην όμως με λίγο μικρότερο ύψος, η περιφερειακή παράταξη με ανακοινώσεις της.
Οπως είχε δηλώσει, δημόσια σκόπιμα και με δόλιο τρόπο προσπάθησαν να παρουσιάσουν ως πληρωμή του από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, για μια σύμβαση με εταιρεία που ουδεμία σχέση έχει με την Περιφέρεια και μάλιστα την πληρωμή διπλασιασμένη.
Ως συνήγορος υπεράσπισης του κ. Γλυνού παρέστη ο δικηγόρος κ. Μιχάλης Καντιδενός.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου