Την προσοχή τους στο εντός έδρας παιχνίδι για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας με αντίπαλο τον Κλεόβουλο, έχουν στρέψει στην ΑΕΡΑ.
Οι Αφαντενοί θα επιδιώξουν να προσθέσουν ακόμα ένα «τρίποντο» στη συλλογή τους, προκειμένου να παραμείνουν στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας, αναγνωρίζοντας φυσικά τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν, αφού και οι Λινδιακοί θέλουν το θετικό αποτέλεσμα στην μάχη για την εξασφάλιση της παραμονής.
Όπως έχει αποφασίσει εδώ και ημέρες, ο Βαγγέλης Χοσάδας θα συνεχίσει να δίνει ευκαιρίες στους νεαρούς ποδοσφαιριστές που διαθέτει στο ρόστερ του, επομένως η ΑΕΡΑ θα παραταχθεί με αλλαγές στην σύνθεσή της.
Ο έμπειρος τεχνικός πήρε αυτή την απόφαση, έτσι ώστε να δώσει την δυνατότητα στους νεαρούς αθλητές να δείξουν το ταλέντο τους, αλλά και για να αποκτήσουν τις απαραίτητες εμπειρίες προκειμένου να είναι πανέτοιμοι ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Το μοναδικό πρόβλημα στο στρατόπεδο της ΑΕΡΑ ακούει στο όνομα του Βάντερ Μασάδο που έχει τραυματιστεί στον αστράγαλο και θα χάσει το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου, αφού όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στην διάθεση του έμπειρου τεχνικού.
Τώρα όσον αφορά στην προετοιμασία, ξεκίνησε την Λαμπρή Τρίτη, χθες οι Αφαντενοί είχαν ρεπό και σήμερα θα επιστρέψουν στις προπονήσεις τους για να ολοκληρώσουν την προετοιμασία ενόψει Κλεόβουλου, με το πρόγραμμα να επικεντρώνεται σε ασκήσεις τακτικής, τελειώματα φάσεων, στημένες μπάλες και αγωνιστικά παιχνίδια πάνω στην κατοχή και την κυκλοφορία.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ