Αν και αναμενόταν μέσα στην προσεχή εβδομάδα να προγραμματιστεί η συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΓΑΣ Ιάλυσος, προκειμένου να γίνει ο αγωνιστικός και οικονομικός απολογισμός της σεζόν που ολοκληρώθηκε, όπως και ο προγραμματισμός για την νέα χρονιά, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο η συνεδρίαση να μην γίνει.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», οι άνθρωποι του «τοξοβόλου» προσανατολίζονται να διεξαχθεί η συνεδρίαση προς το τέλος Απριλίου ή στις αρχές Μαΐου, χωρίς βέβαια να αποκλειστεί η περίπτωση να γίνει και νωρίτερα.
Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει η πολυτέλεια του χρόνου, αφού το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας αργεί ακόμα, ωστόσο, καλό θα ήταν οι «τοξοβόλοι» να δρομολογήσουν όλες τις εξελίξεις το συντομότερο δυνατό, προκειμένου να μην τρέχουν την τελευταία στιγμή.
Τα ανοιχτά μέτωπα στον ΓΑΣ Ιάλυσος είναι αρκετά και αφορούν τις πιθανές αλλαγές στο διοικητικό συμβούλιο, το θέμα της τεχνικής ηγεσίας, αλλά και του έμψυχου δυναμικού, αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ήδη τρεις ποδοσφαιριστές αποτελούν παρελθόν από τον σύλλογο (Παναγιώτης Σπάρταλης, Σάββας Παφιάκης και Θωμάς Βλάχος).
Όπως και να έχουν τα πράγματα, θα υπάρχει παράταση στην αγωνία για τους φιλάθλους του συλλόγου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ