ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Die Zeit: Όλοι ενάντια στον Τσίπρα

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Τσίπρας

Η Αθήνα σε κατά­σταση έκτα­κτης ανάγκης, γράφει η γερ­μα­νική εφη­με­ρίδα Die Zeit σχο­λιά­ζο­ντας την “επέλαση” την αγροτών στην πρω­τεύ­ουσα της Ελλάδας.

Οι κινη­το­ποι­ή­σεις των αγροτών σε νευ­ραλ­γικά σημεία της χώρας πραγ­μα­το­ποιού­νται τις τελευ­ταίες εβδο­μά­δες. Σε 68 περιο­χές της Ελλάδας οι αγρότες έχουν ξεχυθεί στους δρόμους, επι­ση­μαί­νει η γερ­μα­νική εφη­με­ρίδα και προ­σθέ­τει:

“Με τα τρακτέρ τους να παρε­μπο­δί­ζουν την κυκλο­φο­ρία σε κεντρι­κούς δρόμους, το Σαβ­βα­το­κύ­ριακο οι αγρότες σχε­διά­ζουν μία μεγάλη πορεία στην Αθήνα . Οι αγρότες είναι οργι­σμέ­νοι με την κυβέρ­νηση των Αθηνών αλλά και τον Έλληνα πρω­θυ­πουργό, Αλέξη Τσίπρα.

“Για τον πρω­θυ­πουργό Τσίπρα , οι αγρότες είναι ένα από τους κλάδους που έχει να παλέψει. Όλοι δια­δη­λώ­νουν ενάντια στην μεταρ­ρύθ­μιση που προωθεί η ελλη­νική κυβέρ­νηση για το συντα­ξιο­δο­τικό”, υπο­γραμ­μί­ζει η εφη­με­ρίδα “Die Zeit”.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.