Ειδήσεις

Alltours: Αύξηση καταγράφουν οι προκρατήσεις για Ελλάδα

Καλή τουριστική χρονιά προβλέπεται φέτος για την Ελλάδα, δήλωσε πρόσφατα ο διευθυντής του τουριστικού πρακτορείου του Alltours, Μάρκος Ντάλντρούπ, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της Fvw.

Μάλιστα στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι: «Αύξηση καταγράφουν οι προκρατήσεις τουριστικών πακέτων για Ελλάδα, σύμφωνα με μεγάλους tour operators της Γερμανίας».

«Η διοίκηση του ταξιδιωτικού πρακτορείου της Γερμανίας, FTI προσφέρει στους ταξιδιώτες τουριστικά πακέτα «FTI Family Bonus» για την Ελλάδα με έκπτωση ως 100 ευρώ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν προκρατήσεις έως 29 Φεβρουαρίου 2016 για την περίοδο (αρχές Μαΐου έως τέλη Οκτωβρίου 2016).

enikonomia.gr

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.