Με τον καλύτερο τρόπο και εξαιρετικές επιτυχίες εθνικού επίπεδου, έκλεισε η χρονιά 2017 για τον Κένταυρο και τους αθλητές του στην τοξοβολία. Συγκεκριμένα οι αθλητές Κώστας Παπαβραμίδης και Θοδωρής Κουγιουμτζίδης, που υπηρετούν στην Ελληνική Αστυνομία και Πολεμική Αεροπορία αντίστοιχα έλαβαν μέρος στο καθιερωμένο πλέον πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας 18μ κλειστού χώρου, αλλά και την ίδια περίοδο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Ελληνικής ομοσπονδίας Τοξοβολίας (ΕΦΟΤ) 18μ κλειστού χώρου. Στο πρώτο ο Παπαβραμίδης, που ήταν και ο πρώτος του αγώνας εκτός Ρόδου, κατέλαβε την:
2η θέση στο ατομικό Α’ κατηγορίας ανδρών με επίδοση 525/600 και
2η θέση στο ομαδικό με την ομάδα της Αστυνομίας Α’ κατηγορίας ανδρών
Θέσεις εξαιρετικές για το λίγο διάστημα που προπονείται ο αθλητής.
Στον ίδιο αγώνα ο Θοδωρής Κουγιουμτζίδης στο ομαδικό με την ομάδα της Αεροπορίας 3η θέση με 453. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της αεροπορικής βάσης της Δεκέλειας στο Τατόι στις 8  12 2017
Την επόμενη μέρα 9 του μήνα στην αίθουσα Κασιμάτης, στο ΟΑΚΑ πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα κλειστού χώρου 18μ 2017 όπου συμμετείχαν και οι δύο αθλητές όπου ο Παπαβραμίδης στον αγώνα Β’ κατηγορίας ανδρών και έχοντας «ψηθεί» και αποκτήσει μεγαλύτερη ψυχραιμία από την προηγούμενη κατάφερε το εκπληκτικό με επίδοση 542/600 να καταλάβει την πρώτη θέση και να ανέβει στην πρώτη κατηγορία ανδρών, ο Κουγιουμτζίδεης με 473 και 12η θέση Να τονίσουμε ότι η Ρόδος έχει πλέον δημιουργήσει παράδοση να ξεχωρίζει από τους συλλόγους της επαρχίας και συναγωνίζεται συλλόγους του κέντρου.
Το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί και συγχαίρει τους αθλητές του και τον προπονητή του συλλόγου  Σάββα Κηπουρό που τους προπονητή, που μας έκαναν περήφανους και τίμησαν τη Ρόδο. Ευχαριστεί εξάλλου και τον ΔΟΠΑΡ για την διάθεση του χώρου στο κλειστό προπονητήριο του Καλλιπάτειρα όπου πραγματοποιούνται οι προπονήσεις και η προετοιμασία των αθλητών και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδ/σου για την συνεργασία. Ευχαριστίες ακόμα και προς τους χορηγούς που στηρίζουν τη δραστηριότητα του συλλόγου FUTUREKIDS διδασκαλείο πληροφορικής, το ELAFOS Hotel στον Προφήτη Ηλία, το Pane di Capo και ACS ταχυμεταφορές.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ