Τοπικές Ειδήσεις

Δωρεές για την ενίσχυση της «Δομής Παροχής Συσσιτίου» του Δ.Ο.Π.

Συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον οι δωρεές για την ενίσχυση της «Δομής Παροχής Συσσιτίου» του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου.

Συγκεκριμένα, ο Όμιλος Ξενοδοχείων ¨ATRIUM HOTELS & RESORTS¨ καθώς και η επιχείρηση KRESTEN ROYAL A.E με τη λήξη της τουριστικής περιόδου παρέδωσαν όπως κάθε χρόνο, μεγάλες ποσότητες τροφίμων μακράς διαρκείας και κατεψυγμένων ειδών για τις ανάγκες των ωφελουμένων της δομής.

Επίσης, η Χ.Ε.Ν. Ρόδου προσέφερε όλα τα απαραίτητα υλικά για την παρασκευή γεύματος στη μνήμη της Ευαγγελίας Δουλγαρόγλου- Γερονικόλα, πιστού μέλους της επί πολλές δεκαετίες.

Τέλος η επιχείρηση ¨«OVELIX» ΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΑ ΤΗΣ ΝΤΙΝΑΣ¨ προσέφερε σημαντικό αριθμό μερίδων έτοιμου φαγητού που διανεμήθηκε στους σιτιζόμενους του προγράμματος καθώς και η επιχείρηση του κ. Μαχραμά Ζαννή ¨ΠΟΛΛΩΝΙΑΤΙΣΣΑ¨ σημαντική ποσότητα κατεψυγμένων ειδών.

Σε όλους τους παραπάνω ,για την πολύτιμη προσφορά και τη συνεχή στήριξη τους στο Δημοτικό Οργανισμό Πρόνοιας Ρόδου , ο Πρόεδρος κ. Γεώργιος-Ευθύμιος Τριάντος- Αντιδήμαρχος Δ.Ρ. , τα μέλη του Δ.Σ. καθώς και η Διεύθυνση εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες .

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου