Τοπικές Ειδήσεις

Δωρεές στη Δομή Παροχής Συσσιτίου του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου από ξενοδοχειακές μονάδες του νησιού

Σημαντική βοήθεια λαμβάνει κάθε χρόνο η Δομή Παροχής Συσσιτίου του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου από τις ξενοδοχειακές μονάδες του νησιού, με τρόφιμα μακράς διαρκείας και κατεψυγμένα είδη.

Πιο συγκεκριμένα ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΜΠΕΛΙΩΤΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ Casa Cook & Cook’s Kolymbia, οι ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧ. ΝΟΤΟΥ Α.Ε. HELEA & ELISSA ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ και οι ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΝΗΚΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ «ELΥSIUM» μετά τη λήξη της τουριστικής περιόδου παρέδωσαν στο συσσίτιο μεγάλη ποσότητα τροφίμων για τις ανάγκες παρασκευής των γευμάτων που διανέμονται στους εγγεγραμμένους του προγράμματος.

Επίσης, τη λειτουργία του συσσιτίου ενίσχυσε η Ομάδα Ψυχικής Συστημικής ΙΑΣΙΣ Ρόδου με τη δωρεά τροφίμων.

Τέλος η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΡΟΥΛΛΛΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. ανά τακτά χρονικά διαστήματα προσφέρει αναψυκτικά για τους ωφελούμενους της δομής.

Για την πολύτιμη προσφορά τους στο Ίδρυμα μας, ο Πρόεδρος του Ιδρύματος – Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος-Ευθύμιος Τριάντος, τα μέλη του Δ.Σ., η Διεύθυνση και το προσωπικό του ΔΟΠ εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες στους παραπάνω.

 

 

 

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου