Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, Παναγιώτης Διακοφώτης φιλοξενήθηκε στην ΕΡΑ Σπορ από τον Άγγελο Στίμο.
Ο Παναγιώτης Διακοφώτης αποκάλυψε ότι σκέφτεται αν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές της ΕΠΟ, κάτι που θα το αποφασίσει μέσα στις επόμενες ημέρες, ενώ μίλησε και διάφορα θέματα της επικαιρότητας του ποδοσφαίρου.
Αναλυτικά τα σημαντικότερα σημεία των δηλώσεών του σε απόδοση του SoccePlus:
«Ακούσαμε τον υπουργό να μιλάει για μαύρο χρήμα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Τα σωματεία πρέπει να αντιμετωπίζονται διαφορετικά. Κάποιοι δεν θέλουν να καταλάβουν… Οι πρόεδροι των σωματείων είναι ερασιτέχνες παράγοντες. Δεν είναι επαγγελματίες…
Θετικός ο σχολιασμός των φάσεων που γίνεται από τον Κλάτενμπεργκ. Έχω συναντηθεί δύο φορές μαζί του και έχω διαπιστώσει ότι έχει μάθει να ακούει και να επεξεργάζεται τις διάφορες προτάσεις. Δεν είναι απόλυτος. Θα αλλάξει προς το καλύτερο η εικόνα της διαιτησίας. Να δώσουμε χρόνο και εμπιστοσύνη.
Γίνεται μια προσπάθεια, (σ.σ. για να υπάρξει αντίπαλη υποψηφιότητα σε αυτήν του Στ. Ψαρρόπουλου) το έχει δηλώσει ο κ. Τζώρτζογλου. Δεν ξέρω αν θα κατέβει ή όχι. Έχει 20 ημέρες για να δει αν θα κατεβάσει ψηφοδέλτιο και να μπορεί να συγκεντρώσει τα προαπαιτούμενα. Αν οι εκλογές γίνονταν τώρα δεν ξέρω αν θα προλάβαινε…
Τις επόμενες ημέρες θα αποφασίσω αν θα είμαι υποψήφιος.
Υπάρχουν θετικά και λάθη στη σημερινή διοίκηση. Μην πυροβολείτε τον πιανίστα. Αναφέρομαι στο Βαγγέλη Γραμμένο. Έκανε πράγματα που δεν φαίνονται. Είναι άδικο αυτό που γίνεται, έχουν αλλάξει πολλά, έχουν γίνει και λάθη.
Στα θετικά είναι ότι αυτή η διοίκηση με ταμία το Λασκαράκη κατάφερε και ξεπέρασε τον αποκλεισμό που είχε επιβληθεί και πλέον η ΕΠΟ θα μπορεί να χρηματοδοτηθεί από τις FIFA/UEFA.
Επίσης είναι άμεση έκδοση δελτίων στους ποδοσφαιριστές, οι αλλαγές στη μηχανοργάνωση της Ομοσπονδίας…
Λάθος είναι που έφυγε η Εθνική από το ‘’Καραϊσκάκης’’.
Αποφασίσαμε να πάμε στο Παγκρήτιο αλλά τα έργα δεν έγιναν. Λάθος ήταν η αναδιάρθρωση του Βασιλειάδη, αλλά νομίζαμε ότι η Super League 2 και η Football League θα έχουν υψηλά τηλεοπτικά συμβόλαια.
Αυτό κράτησε μόνο ένα χρόνο. Η Football League χωρίς τηλεοπτικό συμβόλαιο δεν έχει λόγο ύπαρξης».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ