ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΠΣΔ: Ξανά υποψήφιος πρόεδρος ο Παναγιώτης Διακοφώτης

Παύλος Nτοκόουπιλ 1 λεπτό ανάγνωση
ΕΠΣΔ-Διακοφώτης

Η επι­ση­μο­ποί­ηση της πρό­θε­σης του Πανα­γιώτη Δια­κο­φώτη να διεκ­δι­κή­σει την ανα­νέ­ωση της θητείας του στην προ­ε­δρία της Ένωσης Ποδο­σφαι­ρι­κών Σωμα­τείων Δωδε­κα­νή­σου, είναι η είδηση που “έβγαλε” η τακτική Γενική Συνέ­λευση των σωμα­τείων, το από­γευμα της Παρα­σκευής στα γραφεία της διορ­γα­νώ­τριας.

“Θα είμαι ξανά υπο­ψή­φιος, με νέο ψηφο­δέλ­τιο που θα περι­λαμ­βά­νει και νέους ανθρώ­πους”, δήλωσε ενώπιον των εκπρο­σώ­πων των συλ­λό­γων της Δωδε­κα­νή­σου ο επι­κε­φα­λής της Ένωσης, στέλ­νο­ντας μήνυμα παρου­σίας σε εκεί­νους που πόντα­ραν στην από­συρση του και ξεκί­νη­σαν να βολι­δο­σκο­πούν τις προ­θέ­σεις των σωμα­τείων, στην προ­σπά­θεια τους να επα­νέλ­θουν στα κοινά του δωδε­κα­νη­σια­κού ποδο­σφαί­ρου. Υπεν­θυ­μί­ζε­ται πως η σημε­ρινή Εκτε­λε­στική Επι­τροπή διανύει την τελευ­ταία χρονιά της θητείας της, με τις εκλογές για την ανά­δειξη νέας να είναι προ­γραμ­μα­τι­σμέ­νες για τον Φεβρουά­ριο του 2026.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.