Τοπικές Ειδήσεις

Ευχές Γιάννη Παππά για τη νέα σχολική χρονιά από την ακριτική Τέλενδο

ΠΑΠΠΑ Γ ΓΕΛΕΝΔΟΣ

Στην Τέλενδο βρέθηκε σήμερα ο Βουλευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Παππάς, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, στον αγιασμό του Δημοτικού Σχολείου, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ο κ. Παππάς τόνισε ότι «εδώ, στο νησί όπου χτυπάει η καρδιά της Ελλάδας, στέλνουμε μήνυμα ελπίδας και δύναμης. Καθήκον μας είναι να δώσουμε σε κάθε παιδί τη δυνατότητα να ονειρευτεί, να δημιουργήσει και να γίνει αυτό που πραγματικά θέλει».

Ολοκληρώνοντας την παρουσία του, ο Δωδεκανήσιος Βουλευτής ευχήθηκε καλή και δημιουργική σχολική χρονιά σε όλα τα παιδιά, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς.

Γιάννης Παππάς 

Βουλευτής Δωδεκανήσου – Νέα Δημοκρατία

 

 

 

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.