Απίστευτα πράγματα και όμως ελληνικά! Το παιχνίδι για την Β’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε ΔΙ.ΑΣ. και Αιολικό άλλαξε για ακόμη μια φορά ορισμό και θα γίνει τελικά και αμετάκλητα την Τετάρτη στις 15:00 στο γήπεδο Πυλίου.
Το ματς ήταν αρχικά ορισμένο για τις 5 Σεπτεμβρίου. Ο Αιολικός ζήτησε αναβολή αφού υπήρχε η απεργία της ΠΝΟ και σωστά το ματς ορίστηκε για την Τρίτη στις 16:30, ώρα πιο λογική προφανώς για ποδόσφαιρο με την ομάδα της Μυτιλήνης μάλιστα να αναφέρει και το πώς θα ταξιδέψει στην Κω.
Ξαφνικά την Παρασκευή το μεσημέρι και αφού ο Εθνικός απάντησε θετικά και θα παίξει φιλικό παιχνίδι με τον Αιολικό στην Μυτιλήνη οι άνθρωποι του Αιολικού παραβλέποντας ότι η ΕΠΣ Δωδεκανήσου έχει βγάλει την άδεια διεξαγωγής του αγώνα για Τρίτη και έχει στείλει στην ΕΠΟ και τα εισιτήρια με τα οποία θα ταξιδέψουν οι διαιτητές, ζητά αναβολή για την Τετάρτη στις 15:00. Και όχι απλά την ζητά αλλά την παίρνει κιόλας χωρίς να δοθεί σοβαρή εξήγηση από κανέναν.
Στην πλάτη του ΔΙ.ΑΣ., ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου, Σταύρος Ψαρόπουλος φαίνεται να έβγαλε τα απωθημένα του σε ό,τι αφορά την διαμάχη του με τον Παναγιώτη Διακοφώτη. Ο διαχωρισμός τον ομίλων της Γ’ Εθνικής θεωρήθηκε νίκη του προέδρου της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, και αυτό ανάγκασε τον κ. Ψαρόπουλο που παράλληλα ήταν και ο υπεύθυνος του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής να παραιτηθεί αφού είδε την πρότασή του να καταψηφίζεται με 6-1.
Το μεγάλο «φάουλ» του Αιολικού φυσικά έχει να κάνει με το ότι κανείς απ’ την ομάδα δεν επιχείρησε να επικοινωνήσει με τους ανθρώπους του ΔΙ.ΑΣ. για να βρεθεί μια λύση και να μην μπλέκουν στην μέση ούτε οι πρόεδροι των Ενώσεων ούτε διάφορα «γιουσουφάκια» της ΕΠΟ. Πληροφοριακά η Θύελλα Ραφήνας στον προηγούμενο γύρο όχι μόνο είχε άψογη συνεργασία με τον ΔΙ.ΑΣ. αλλά έφυγε και με τις καλύτερες των εντυπώσεων από την Κω.
Ζουν και αναπνέουν για την πρόκριση
Και φτάνουμε στο προκείμενο που δεν είναι άλλο απ’ το παιχνίδι. Ποια διοίκηση θα σκεφτόταν να ζητήσει ορισμό του παιχνιδιού στις 15:00 το μεσημέρι αρχές Σεπτεμβρίου και ενώ στο νησί της Κω έχει 35 βαθμούς;
Ρωτήθηκαν οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές του Αιολικού αν θέλουν να αγωνιστούν στις 15:00; Θα βγει δηλαδή ποδοσφαιριστής για προθέρμανση στις 2:00 το μεσημέρι;
Όλα αυτά έχουν δυναμώσει διοίκηση, προπονητικό επιτελείο και παίκτες οι οποίοι είναι αποφασισμένοι για την πρόκριση. Ούτως η άλλως αφού κανέναν δεν ενδιαφέρουν οι ποδοσφαιριστές σύμφωνα με την ΕΠΟ που ορίζει τα ματς όποτε γουστάρει ή όποτε θέλει ο κ. Ψαρόπουλος οι παίκτες του ΔΙ.ΑΣ. μπορούν να παλέψουν για την πρόκριση και μετά την παραλία βάζοντας το αντηλιακό τους.
Δυστυχώς ένα παιχνίδι γιορτή, κατά τα άλλα, λόγω του θεσμού του Κυπέλλου Ελλάδος έχει πάρει λάθος πορεία και ο κόσμος καλείται παρά το ακατάλληλο της ώρας να δώσει δυναμικό «παρών» για να βοηθήσει τον ΔΙ.ΑΣ. να περάσει στον επόμενο γύρο.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ