Πολιτιστικά

” Του έρωτα και του ονείρου”

ΜΕ ΤΗ ΣΟΠΡΑΝΟ ΜΑΡΑ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΕΣΤΡΟ ΓΙΩΡΓΟ ΝΙΑΡΧΟ
GUEST O ΤΕΝΟΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΓΑΛΟΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, 20:45 ΠΑΛΑΤΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΑΓΙΣΤΡΟΥ, ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗ ΠΟΛΗ ΡΟΔΟΥ
ΕΙΣΟΔΟΣ 8 ΕΥΡΩ
ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΛΚΙΑΣ

Ένα μουσικό ταξίδι μέσα στο χρόνο, συμπαρασύροντας τον θεατή σε μια όμορφη διαδρομή μέσα από αθάνατες μελωδίες και μουσικές που έχουμε αγαπήσει: ΟΠΕΡΕΤΑ-ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ- ΚΑΝΤΣΟΝΕΤΑ- ΕΛΛΗΝΙΚ&Omic ron; ΚΑΙ ΞΕΝΟ ΣΙΝΕΜΑ/ΘΕΑΤΡΟ A MUSIC VOYAGE IN TIME LURING AUDIENCE TO A WONDERFUL ROUTE THR OUGH IMMORTAL MELODIES AND MUSIC PIECES THAT WE HAVE LOVED: OPERETTA,MUSICAL,CANZONETS,GREEK AND INTERNATIONAL CINEMA/THEATRE ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΤΙΤΛΟΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ: “AS TIME GOES BY” (CASABLANCA), ” MY FAIR LADY”, “WEST SIDE STORY” ( MUSICAL), “EΥΘΥΜΗ ΧΗΡΑ” (BIENNEZIKH OPERETTA), “ΒΑΦΤΙΣΤΙΚΟΣ”, “ΑΠΑΧΗΔΕΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ”, “ΧΡΙΣΤΙΝΑ”, “ΠΙΚ-ΝΙΚ” (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΠΕΡΕΤΑ), ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΟΛΕΜΟΥ (“ΡΙΡΙΚΑ”, “ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΑΚΙ”, “TANGO NOTTURNO”, “TORNA A SURRIENTO” (CANZONETTA), “TRAVIATA”( OPERA), “CON TE PARTIRO’ ” κ.α

Με πίστη και αφοσίωση, σεβόμενοι το ύφος του λυρικού τραγουδιού (οπερα, οπερέτα), διατηρούμε την άμεση έπαφή του με τον κόσμο και υποστηρίζουμε γενικά το καλό τραγούδι ελληνικό κα ι ξένο. Ιδιαίτερα, η ανάγκη και ο σκοπός διατήρησης του έξοχου μουσικοθεατρικού είδους – της οπερέτας- είναι η κινητήρι α δύναμη που μας ωθεί σε μια διαρκή προσπάθεια αναβίωσης των έργων που ανήκου&n u; σ’αυτό το είδος. Στα πλαίσια αυ τού του καλλιτεχνικού στόχου εγκαινιάσαμε τη Νέα Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής με την οπερέτα “Οι Απάχηδες τω ν Αθηνών”, εγκαινιάσαμε επίσης το ανακαινισθέν ιστορικό θέατρο “Απόλλων” στη Σύρο που ήταν το πρώτο Λυρικό θέα τρο της Ελλάδος με την οπερέτα “Ο Βαφτιστικός”, κάναμε πολλές συναυλίες σε φεστιβάλ, στο Ηρώδειο, στο Διεθνές φ εστιβάλ Ναυπλίου, Φεστιβάλ Λόγου και Τέχνης στη Λευκάδα, σε φεστιβάλ σε όλη την
Ελλάδα, περιοδεία με την Εθνική Λυρική Σκηνή και συναυλίες στο εξωτερικό όπως στη Βιέννη, στην όπερα της Αλεξάνδρειας με τιμητικές διακρίσεις και με επιδότηση από το Υπουργείο Πολιτ ισμού. Επιπλέον έχουμε κάνει δύο μεγάλες παραγωγές για τις δύο πιο σημαντικές οπερέτες, τον “Βαφτιστικό” και τους “Απά χηδες των Αθηνών” επαγγελματικού επιπέδου Λυρικής Σκηνής με την υποστήριξη χορηγών.
Στα πλαίσια της διάσωσης και προώθησης της οπερέτας, του λυρικο ύ τραγουδιού και γενικά του καλού τραγουδι&omi cron;ύ, παρουσιάζουμε στην όμορφη Ρόδο με την μακραίωνη ιστορία και το ν πολιτισμό, μέσα στον υπέροχο χώρο -στο Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου που είναι το σημαντικότερο ισως μνημείο της π εριόδου των ιπποτών, τη συναυλία “ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΝΕIΡΟΥ”.
Ευχαριστούμε τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού Ρόδου και το Rotary Club of Rhodes για την πρόσκληση και τη δυνατότητα της επαφής μας με το κοι νό της Ρόδου και την αρωγ ή μας με αυτή τη συναυλία στην πραγματοποίηση της αγοράς ιατρικού οργάνου για την Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου