ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Χ. Θεοχάρης: Χρειάζεται να φτιάξουμε μια φορολογική διοίκηση που να φοβίζει τον κόσμο

news room 1 λεπτό ανάγνωση

“Χρειά­ζε­ται να φτιά­ξουμε μια φορο­λο­γική διοί­κηση που να φοβίζει τον κόσμο”, είπε ο κ.Θεο­χά­ρης επι­κα­λού­με­νος το παρά­δειγμα άλλων ευρω­παϊ­κών χωρών, που οι κάτοχοι κατα­θέ­σεων στο εξω­τε­ρικό προ­τί­μη­σαν να συμ­βι­βα­στούν με “δια­δι­κα­σία εξπρές και να μείνουν στο απυ­ρό­βλητο”είπε μιλώ­ντας στην εκπομπή “ανοιχτα μικρό­φωνα” του “ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ 104,9”, ο κ.Χάρης Θεο­χά­ρης, πρώην γγ εσόδων και υπο­ψή­φιος με το ΠΟΤΑΜΙ

“Όταν δεν έχεις δόντια, όταν ο άλλος ξέρει ότι θα πάρει δικη­γόρο, θα το καθυ­στε­ρή­σει 15 χρονιά και τελικά δε θα γίνει τίποτε, δεν θα υπάρ­ξουν αντί­στοιχα απο­τε­λέ­σματα”, είπε ο κ.Θεο­χά­ρης, δια­πι­στώ­νο­ντας ότι “τα κόμματα λένε ψέμματα”, ότι μπορεί να γίνει ο επα­να­πα­τρι­σμός και φορο­λό­γηση αυτών των κεφα­λαίων. “Εδώ και πέντε χρόνια το συζη­τάμε, προ­φα­νώς υπάρ­χουν αντι­κει­με­νι­κές δυσκο­λίες και δε γίνεται”, είπε, διευ­κρι­νί­ζο­ντας ότι θα γίνει “μόνο αν υπάρξει εμπι­στο­σύνη στο τρα­πε­ζικό σύστημα και φτιάξει η φορο­λο­γική διοί­κηση”.

Σε ό,τι αφορά στα έσοδα είπε, ότι “υπάρ­χουν πολλές δυνα­τό­τη­τες να αυξη­θούν, αλλά αυτό δε μπορεί να γίνει με αυξή­σεις φόρων, καθώς έχουμε φτάσει στα όρια με την αύξηση του ΦΠΑ και τους φόρους στους αγρότες”.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.