ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν συμφώνησαν Αυγενάκης και ΕΠΟ για το Μητρώο

Δημήτρης Στούμπης 2 λεπτά ανάγνωση
Μπαλτάκος- Αυγενάκης-Ποδόσφαιρο

Παρά την τετρά­ω­ρης διάρ­κειας συνά­ντηση που είχαν την Τετάρτη 10 Αυγού­στου στη Γ.Γ.Α. ο υφυ­πουρ­γός Αθλη­τι­σμού Λευ­τέ­ρης Αυγε­νά­κης με αντι­προ­σω­πεία της ΕΠΟ (Μπαλ­τά­κος, Δημη­τρίου, Αντω­νίου, Κων­στα­ντι­νί­δης, Φιλιπ­πού­σης), δεν επήλθε συμ­φω­νία για το θέμα των σωμα­τείων που δεν έχουν εγγρα­φεί στο Μητρώο της Γ.Γ.Α. και δεν έχουν απο­κτή­σει την ειδική αθλη­τική ανα­γνώ­ριση.

Γι’ αυτό μετά το τέλος της δεν έγιναν δηλώ­σεις, ούτε εκδό­θηκε δελτίο τύπου από καμία πλευρά.

Ως γνωστόν, από την προσεχή Τετάρτη 17 Αυγού­στου τα σωμα­τεία αυτά δεν θα μπορούν να πάρουν μέρος στα τοπικά πρω­τα­θλή­ματα και να χρη­σι­μο­ποιούν εγκα­τα­στά­σεις που ανήκουν στο δημόσιο.

Επειδή σε αρκετές ΕΠΣ η πλειο­ψη­φία των σωμα­τείων δεν έχει εγγρα­φεί στο Μητρώο και σε κάθε περί­πτωση στις ΕΠΣ υπάρχει μικρός ή μεγάλος αριθμός σωμα­τείων που είναι εκτός Μητρώου με απο­τέ­λε­σμα οι δια­δι­κα­σίες που προη­γού­νται της έναρξης των πρω­τα­θλη­μά­των να έχουν καθυ­στε­ρή­σει λόγω της επι­κεί­με­νης εφαρ­μο­γής του νόμου, η ΕΠΟ ζήτησε τρο­πο­ποί­ηση του νόμου προ­κει­μέ­νου να απα­λει­φθούν οι ανωτέρω κυρώ­σεις και τα σωμα­τεία που είναι εκτός Μητρώου να μπορούν να πάρουν μέρος στα πρω­τα­θλή­ματα.

Ο Λευ­τέ­ρης Αυγε­νά­κης δε δέχθηκε την πρόταση της ΕΠΟ ενώ στο τραπέζι έπεσε η πρόταση να δοθεί αναβολή στην εφαρ­μογή των κυρώ­σεων που προ­βλέ­πει ο νόμος για ένα έτος, όπως είχε γίνει και πέρυσι.

Τελικά οι δύο πλευρές κατέ­λη­ξαν στην ανα­νέ­ωση του ραντε­βού τους για την επόμενη Τετάρτη 17/8, που συμπί­πτει με τη λήξη της διορίας και την έναρξη της εφαρ­μο­γής των κυρώ­σεων που προ­βλέ­πει ο νόμος.

Αν υπάρξει αδιέ­ξοδο στις συζη­τή­σεις με τον Αυγε­νάκη η κυρί­αρχη τάση που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην ΕΠΟ είναι να απο­φα­σι­στεί η ανα­στολή έναρξης όλων των ερα­σι­τε­χνι­κών πρω­τα­θλη­μά­των των ΕΠΣ.

Το θέμα ανα­μέ­νε­ται να συζη­τη­θεί στη συνε­δρί­αση κατά την οποία η ΕΠΟ θα προ­χω­ρή­σει στην εκλογή ανα­πλη­ρωτή προ­έ­δρου, α’ αντι­προ­έ­δρου και ταμία που θα είναι οι Π. Δημη­τρίου, Α. Αντω­νίου και Κλ. Τζα­φέ­ρης αντί­στοιχα και θα απο­φα­σί­σει σχετικά με την άνοδο του Αγρο­τι­κού Αστέρα ήκαι του Παν­δρα­μαϊ­κού στη Super League 2.

Πηγή: soccerplus.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.