Τοπικές Ειδήσεις

Με μόνο τις “συστάσεις” δεν αποφεύγονται οι φωτιές!

Η κατάσταση που επικρατεί στο νησί, όχι μόνο σε δασικές εκτάσεις αλλά και σε κατοικημένες περιοχές, από τα σκουπίδια και τα ξερά χόρτα, είναι και απαράδεκτη και άκρως επικίνδυνη.
Οι αρμόδιες υπηρεσίες δεν πρέπει να αρκούνται μόνο σε “συστάσεις” και “εκκλήσεις”, μέσα από τα γραφεία τους, αλλά θα πρέπει να εποπτεύουν συνεχώς και για την τήρησή τους.
Και φυσικά να επιβάλλουν τα νόμιμα στους παραβάτες.
Δυστυχώς, σχεδόν όλο το νησί και μάλιστα κατοικημένες περιοχές (ιδιαιτέρως ανησυχητικό είναι το πρόβλημα στην πόλη της Ρόδου), αποτελούν εν δυνάμει εστίες ανάφλεξης, με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει και να συνεπάγεται, όπως αποδεικνύει η μέχρι τώρα εμπειρία στη χώρα μας (και φυσικά στο νησί μας).

Περιττό να τονιστεί ότι η έλλειψη εποπτείας και επιβολής του νόμου, αποτελεί παράβαση καθήκοντος.
Οι φωτογραφίες που σήμερα δημοσιεύονται, αφορούν στην οδό Σωτήρος και στη συνοικία Αγίων Αποστόλων και είναι απλώς ενδεικτικές της γενικότερης κατάστασης που επικρατεί.
Ελπίζουμε και ευχόμαστε να αναλάβουν, όσοι οφείλουν, τις ευθύνες τους.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου