Τοπικές Ειδήσεις

Τα Ροδιτόπουλα πήγαν και φέτος πολύ καλά στις Πανελλαδικές παρά τις δυσκολίες!

Ανακοινώθηκαν χθες το πρωί από το υπουργείο Παιδείας οι βαθμολογίες των υποψηφίων των πανελληνίων εξετάσεων. Η φετινή χρονιά λόγω της πανδημίας του Covid-19, της κοινωνικής απομόνωσης, της αναστολής λειτουργίας των σχολείων, ήταν ίσως μία από τις δυσκολότερες για τους υποψηφίους.
Ωστόσο οι μαθητές δεν το έβαλαν κάτω, αλλά δούλεψαν συστηματικά, παραμένοντας προσηλωμένοι στο στόχο τους για να τα καταφέρουν. Και όντως η κρίση δεν πτόησε τους υποψηφίους. Για μία ακόμη χρονιά οι μαθητές της Ρόδου σκόραραν ψηλά. Αρκετοί από αυτούς μιλούν στη «δ» και μοιράζονται την ικανοποίηση, τα όνειρα, αλλά και τις εμπειρίες τους από τις εξετάσεις.
Σήλεια Καντιδενού (18.150 Μόρια, Θεωρητικών  Σπουδών)
Για τη Σήλεια Καντιδενού, μία πορεία συστηματικής προετοιμασίας και έντονων συναισθημάτων έληξε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αφού κατάφερε να συγκεντρώσει μία ιδιαίτερα υψηλή βαθμολογία και να πάρει το εισιτήριο για τη νομική! Η ίδια περιγράφει αυτή τη διαδρομή και την επιτυχία ως εξής:
Οι πανελλήνιες ήταν η γραμμή τερματισμού ενός πολύχρονου αγώνα. Ήταν μια εμπειρία αναμφίβολα ξεχωριστή, που διαμόρφωσε σημαντικά την προσωπικότητα όλων των υποψηφίων. Προσωπικά βίωσα τις πανελλήνιες αρκετά έντονα. Ποτέ δεν είχα ιδιαίτερο άγχος για τις σχολικές μου επιδόσεις αλλά πάντοτε προσπαθούσα για το καλύτερο. Αυτούς, όμως, τους εννέα μήνες δοκιμάστηκα. Υπήρξαν στιγμές που αμφέβαλλα για τον εαυτό μου και τις ικανότητές μου, κουράστηκα, προσπάθησα, έκλαψα. Όμως, είχα μια δυναμική ομάδα μαζί μου που δεν σταμάτησε να μου δίνει θάρρος και κουράγιο και να μου υπενθυμίζει πως όλες οι προσπάθειές μου σε κάθε περίπτωση και με κάποιο τρόπο θα ανταμειφθούν. Εργάστηκα ιδιαίτερα σκληρά, γνωρίζοντας εκ των προτέρων πως ο στόχος μου απαιτούσε την απόλυτη προσοχή και αφοσίωσή μου. Πάντοτε κρατούσα στο μυαλό μου ότι στον αγώνα αυτό υπήρχα μόνο εγώ. Πάλεψα με όλες μου τις δυνάμεις, εξάντλησα όλα μου τα ψυχικά αποθέματα και τελικά θεωρώ πως ανταμείφθηκα. Η αλήθεια είναι ότι το αποτέλεσμα με εξέπληξε ως μη αναμενόμενο λόγω απόκλισης από τους αναμενόμενους βαθμούς. Παρ’όλα αυτά είμαι πολύ ευχαριστημένη αφού με το αποτέλεσμα αυτό πέτυχα το όνειρό μου, την εισαγωγή μου στη Νομική Σχολή. Από τα βάθη της καρδιάς μου ευχαριστώ τους γονείς μου και την αδερφή μου που ήταν δίπλα μου σε όλη τη διαδρομή. Η ευγνωμοσύνη μου είναι επίσης τεράστια για την υπέροχη ομάδα μου, τους καθηγητές μου που με καθοδήγησαν και παθιάστηκαν μαζί μου για την επίτευξη του στόχου μου.

Κωνσταντίνος Καραμούζης (19.000 Μόρια
Επιστήμες Υγείας)
Είμαι τελειόφοιτος του 4ου Γενικού Λυκείου Ρόδου. Η εφετινή χρονιά αποτέλεσε για όλους μας μια πρόκληση, μια πρόκληση ψυχικής αντοχής και δύναμης. Υγειονομική πανδημία, καινούργια συστήματα εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, παράγοντες ομολογουμένως στρεσογόνοι, αποτέλεσαν εμπόδια που έπρεπε να ξεπεραστούν με το περίσσευμα των ψυχικών δυνάμεων των μαθητών. Σε αυτή την αναταραχή ως μαθητής ενός δημηοσίου σχολείου, το οποίο υποτιμάται και λοιδορείται ενίοτε, κατάφερα να πετύχω τους στόχους μου με άξιους φίλους και βοηθούς τους καθηγητές μου, οι οποίοι μόχθησαν, αγωνίστηκαν και συμπαραστάθηκαν σε κάθε δύσκολη στιγμή, σε κάθε στιγμή όπου ένα χαμόγελο ένα θετικό νεύμα, ένας καλός λόγος, σε έκανε να καταβάλεις τα μέγιστα για να τερματίσεις σ’ ένα αγώνα δρόμου που κράτησε πολύ. Θα ήθελα από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω τη διευθύντρια του σχολείου μου την κυρία Καραγιαννίδου για την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλε για να παρέχει σε όλους μας τις άριστες συνθήκες φοίτησής μας. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους καθηγητές μου, οι οποίοι γεμάτοι υπομονή και μεράκι, όλα αυτά τα χρόνια της μαθητικής μου διαδρομής, μου έδωσαν τη δυνατότητα να εξελιχθώ ως προσωπικότητα και ως άνθρωπος. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου που μοιράζεται τις αγωνίες μου και στηρίζει διαρκώς τις επιλογές μου με υπευθυνότητα και αγάπη.
Ισμήνη Καταβενάκη (19.000 Μόρια, Οικονομικά-
Τεχνολογικές επιστήμες)
Η Κατεύθυνσή μου είναι η Οικονομική. Είμαι πολύ ικανοποιημένη και θα ήθελα να πάω στην Αθήνα.
Ζέτα Αντωνάτου (18.800 Μόρια, Επιστημών Υγείας)
Είμαι απόλυτα ευχαριστημένη με τη βαθμολογία μου. Το αποτέλεσμα με ανταμείβει για τους κόπους και τις θυσίες μου. Οι συνθήκες λόγω και της πανδημίας δεν ήταν οι καλύτερες δυνατές. Παρόλα αυτά, ο στόχος επετεύχθη και αυτό είναι που μετράει. Συνοδοιπόροι μου σε όλη αυτή την προσπάθεια ήταν οι καθηγητές μου στο σχολείο και στο φροντιστήριο, οι καθηγητές και οπωσδήποτε η οικογένειά μου. Τους ευχαριστώ όλους πάρα πολύ, ήταν το στήριγμά μου.
Εμμανουήλ Πρωτογεράκης (18.552 μόρια, Προσανατολισμός Σπουδών Υγείας)
Παρά τις αμφιβολίες μου και την αυξημένη δυσκολία των θεμάτων με τη στήριξη και την καθοδήγηση των καθηγητών μου τα κατάφερα! Ευχαριστώ πολύ το σχολείο μου και την οικογένειά μου! Καλό καλοκαίρι, καιρός για λίγη ξεκούραση.
Βάσια Καρατζαφέρη (18.500 Μόρια, Θεωρητική κατεύθυνση)
Είμαι χαρούμενη για το αποτέλεσμα, το οποίο ήρθε έπειτα από πολλή προσπάθεια και συστηματική δουλειά. Λόγω της πανδημίας και της απόστασης από το σχολικό περιβάλλον, κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε μεγαλύτερες δυσκολίες. Όποιος όμως δούλεψε συντονισμένα, ανταμείφθηκε για τους κόπους του.
Θέλω να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου και τους γονείς μου, οι οποίοι ήταν πάντα δίπλα μου και με στήριξαν σε όλη αυτή την προσπάθεια.

Μαρτάκη Δέσποινα
(18.400 Μόρια, Οικονομίας & Πληροφορικής)
Μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα. Δεν μπορώ να πω ότι δούλεψα όσο σκληρά χρειάζεται να δουλεύουν μαθητές άλλων κατευθύνσεων. Ωστόσο είχα πρόγραμμα και το τηρούσα πιστά. Δεν διάβαζα μετά τις 10 το βράδυ. Τα βιβλία έκλειναν. Επίσης δεν μπορώ να πω ότι με άγχωσε η καραντίνα ή η απόσταση από το σχολικό περιβάλλον.Μάλλον με βοήθησε, καθώς είχα περισσότερο χρόνο για διάβασμα και ξεκούραση. Όλα πήγαν καλά, ευτυχώς!

Eμμανουήλ Πηδιάκης

(3ο ΓΕΛ ΡΟΔΟΥ) 18.375 μόρια  Επιστήμες Υγείας 

Το αποτέλεσμα με ευχαριστεί ιδιαίτερα και είμαι πολύ ικανοποιημένος που δικαιωθηκαν οι κόποι μου. Μεγάλη χρονιά με πολλή κόπο και κούραση αλλά νομίζω το αποτέλεσμα σε ανταμείβει και με το παραπάνω.

Άννα Μιχοπούλου
(18.200 Μόρια,
Ανθρωπιστικών Σπουδών)
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν στις Πανελλήνιες! Ευχαριστώ τον Θεό, την οικογένειά μου και τους καθηγητές μου για τη στήριξη! Ας ελπίσουμε και ας παλέψουμε για ένα δημόσιο και με ίσες ευκαιρίες εκπαιδευτικό σύστημα.
Νικολέτα-Στεφανία Φώτη (18.125 Μόρια, Ανθρωπιστικών Σπουδών)
Ένιωσα μεγάλη ανακούφιση όταν είδα τα μόρια που συγκέντρωσα. Δεν περίμενα το αποτέλεσμα. Νιώθω ότι έχουν ανταμειφθεί κόποι και θυσίες πολλών ετών. Ήταν μία δύσκολη και απαιτητική διαδικασία, μία πορεία με σκληρή δουλειά, η οποία έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είμαι ευγνώμων.
Ορνέλα Καλογερή (17.975 Μόρια, Σπουδές Οικονομίας και Πληροφορικής)
Ήταν μία αγχωτική και πιεστική χρονιά. Δεν περίμενα να τα πάω τόσο καλά. Πέρασα πολλές φάσεις απογοήτευσης, δυσκολεύτηκα και πολλές φορές σκεφτόμουν να τα παρατήσω. Είχα στήριγμά μου τους καθηγητές, τους γονείς και τους φίλους μου. Χωρίς αυτούς δεν ξέρω αν θα τα είχα καταφέρει. Πλέον θα περιμένω τις βάσεις για να δω αν περνάω στις σχολές που με ενδιαφέρουν…
Νικόλαος-Ιωάννης Μηνάς (Μόρια 17.950, Θεωρητική Κατεύθυνση)
Είμαι σχετικά ικανοποιημένος αν και θα μπορούσα καλύτερα αν δεν ήταν η δυσκολία στην Έκθεση. Επιλογή μου είναι η Νομική Αθηνών.
Χρήστος Χριστοφορίδης (17.850 Μόρια)
Αισθάνομαι ικανοποιημένος που είδα τους κόπους μου να ανταμείβονται. Χρειάστηκαν θυσίες και κόποι γι’ αυτό το αποτέλεσμα. Στήριγμά μου ήταν οι γονείς μου και οι καθηγητές μου τους οποίους ευχαριστώ πολύ. Αυτοί μου έδιναν δύναμη να συνεχίσω την προσπάθεια. Επόμενος στόχος η σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του ΕΜΠ.
Κατερίνα Παπαδημήτρη (17.825 Μόρια, Ανθρωπιστικές Επιστήμες)
Είμαι πολύ ικανοποιημένη. Θα ήταν καλύτερα εάν είχα μερικά μόρια παραπάνω, αλλά ούτως ή άλλως πήγα καλά. Θα ήθελα να πάω στην ΣΑΣ Νομική, ή ΣΑΣ Ψυχολογία ή Νομική.
Φαίδρα Βιτζηλαίου (17.700 Μόρια-Ανθρωπιστικών Σπουδών)
Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένη με τον εαυτό μου. Θα ήθελα καταρχάς να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά ανεξαιρέτως για την προσπάθεια που έκαναν! Εγώ προσωπικά έχω ως στόχο τη Νομική αν και η μεγάλη μου αγάπη είναι η υποκριτική και θα προσπαθήσω να τη συνδυάσω με ό,τι κι αν σπουδάσω.
Οι περισσότεροι μου περιέγραφαν τις πανελλήνιες ως κάτι πολύ τρομακτικό και ψυχοφθόρο. Όταν όμως ξεκίνησα αυτή την διαδικασία, αυτόν τον «αγώνα» συνειδητοποίησα πως οι πανελλήνιες δεν ήταν καθόλου όπως τις είχα στο μυαλό μου. Ούτε χρειάστηκε ποτέ να ξενυχτήσω, ούτε πολλά κλάματα και εντάσεις υπήρχαν. Ελάχιστες στιγμές ένιωσα πως φτάνω ψυχολογικά στα όριά μου. Και όλα αυτά, επειδή προσπάθησα να έχω πρόγραμμα. Αν μπορούσα να δώσω μια συμβουλή στους επόμενους, είναι να φτιάξουν πρόγραμμα. Το τελευταίο, με βοήθησε και στην καραντίνα. Προφανώς λόγω του κορωνοϊού και γενικά των συμβάντων του 2020 η ψυχολογία μου είχε επηρεαστεί αρνητικά. Όμως το πρόγραμμα και η θετική σκέψη ήταν αυτά που με βοήθησαν να χειριστώ εποικοδομητικά τον άπλετο χρόνο που μου εξασφάλισε η καραντίνα.
Όπως και να έχει, όποια κι αν είναι τα αποτελέσματα, έχω να πω πως η ζωή μας τώρα ξεκινά. Είμαστε επιτέλους ελεύθεροι να κυνηγήσουμε τα όνειρά μας. Κι αν η ζωή, μας βάζει εμπόδια, δεν πειράζει. Τα εμπόδια είναι εκεί για να τα προσπερνάμε και να απολαμβάνουμε μετά ακόμα περισσότερο τη νίκη.
Έχω να πω πολλά ευχαριστώ σε όλους τους καθηγητές μου. Από την πρώτη δημοτικού, ως την τρίτη λυκείου. Γιατί χωρίς αυτούς, δεν θα ήμουν ο άνθρωπος που είμαι σήμερα, ούτε θα είχα φτάσει στο σημείο που βρίσκομαι. Ευχαριστώ ακόμα την οικογένειά μου που με στήριξε σε κάθε μου επιλογή, το σχολείο μου, το Καζούλλειο, που ήταν συνοδοιπόρος μου όλα αυτά τα χρόνια, και τους φίλους μου που μου χάριζαν στιγμές γέλιου και ευτυχίας σε όλη αυτή την πορεία μου! Τους ευχαριστώ!
Κωνσταντίνος Ζαχαρίας (17.650 μόρια, Προσανατολισμός Ανθρωπιστικών Σπουδών)
Το σχολικό μας ταξίδι έφτασε στο τέλος του. Μετά από στιγμές, ευχάριστες και δυσάρεστες, γνώσεις και γνωριμίες με πολλούς ανθρώπους είναι ώρα αυτό το τέλος να σηματοδοτήσει μία νέα αρχή. Έχοντας στη διάθεσή μας τα εφόδια του σχολείου μας είμαστε πλέον έτοιμοι να κάνουμε το επόμενο βήμα, ένα βήμα μεγάλο και συχνά δύσκολο, ένα βήμα στην ενήλικη ζωή!

Παναγιώτης Σεχρεμέλης (17.525 Μόρια, Θετικών Σπουδών)
Αδιαμφισβήτητα η φετινή χρονιά ήταν ιδιαίτερα απαιτητική για όλους μας. Λόγω της πανδημίας και της καραντίνας μείναμε μακριά από το σχολείο και το φροντιστήριο και τα ηλεκτρονικά μαθήματα δεν μπορώ να πω ότι βοήθησαν ιδιαίτερα. Ακόμη και οι μαθητές που προετοιμάστηκαν πάρα πολύ καλά αντιμετώπισαν δυσκολίες. Το αποτέλεσμα με ικανοποιεί. Κάποιοι βαθμοί ήταν χαμηλότεροι από αυτούς που περίμενα και άλλοι υψηλότεροι. Σε γενικές γραμμές όλα πήγαν καλά.
Ερτορούλ Ντογκούς (17.500 Μόρια)
Με θέληση και λίγη παραπάνω προσπάθεια όλα μπορούν να γίνουν. Ως μαθητής του ΕΠΑΛ μπορώ να πω ότι νιώθω πολύ πιο έντονη τη χαρά για το αποτέλεσμα. Γενικώς υπάρχουν πολλά στερεότυπα γύρω από τα ΕΠΑΛ, ενώ στην πραγματικότητα δίνουν μία σημαντική ευκαιρία στους μαθητές να εισαχθούν στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Νιώθω λοιπόν ιδιαίτερα ικανοποιημένος που πέτυχα το στόχο μου… Ο επόμενος σταθμός, θέλω να πιστεύω ότι θα είναι το Πολυτεχνείο Αθηνών ή Θεσσαλονίκης. Ευχαριστώ τους καθηγητές μου και την οικογένειά μου.
Αντώνιος Κωνσταντάκης (17.500 Μόρια, Οικονομικά)
Η επιλογή μου είναι να περάσω στην ΑΣΟΕ. Αυτή είναι η πρώτη μου επιλογή και ελπίζω να πάνε όλα καλά.
Μαίρη Λουλούδη (17.500 μόρια, Προσανατολισμός Ανθρωπιστικών Σπουδών)
Η φετινή χρονιά, αν και υπήρξε από τις δυσκολότερες της ζωής μου, συνέβαλε στην αυτοβελτίωση και την ανακάλυψη των ορίων μου, με βοήθησε να εξελιχθώ και να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου, γι’ αυτό και θα μου μείνει αξέχαστη!

Ιωάννα Τριγενή (17.450 Μόρια, Σπουδές Οικονομίας και Πληροφορικής)
Ήταν μία πολύ δύσκολη χρονιά όμως πέτυχα το στόχο μου και αυτό μετράει. Είχα δίπλα μου τους καθηγητές, τους φίλους και την οικογένειά μου που με βοήθησαν πολύ και μου έδιναν κουράγιο και δύναμη. Τελικά οι πανελλήνιες εξετάσεις, δεν είναι κάτι το τρομερό εάν έχεις πρόγραμμα και καλή οργάνωση.
Δέσποινα Μανωλάκη (17.375 Μόρια, Ανθρωπιστικές Επιστήμες)
Η επιλογή μου ήταν οι Ανθρωπιστικές Επιστήμες με κατεύθυνση την Ψυχολογία. Θα ήθελα να περάσω στην Θεσσαλονίκη για Ψυχολογία, αλλά κι αυτό να μην γίνει, στην Κρήτη που είναι χαμηλά τα μόρια, είμαι μέσα, σίγουρα. Είμαι πολύ ικανοποιημένη γιατί αυτό ήθελα.
Έλενα Παπαθεοδωράκη (17.375 μόρια, Προσανατολισμός Σπουδών Υγείας)
Η φετινή χρόνια ήταν δύσκολη και απαιτητική, ωστόσο, γεμάτη στόχους και όνειρα. Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά!

Ιωάννα Βογιατζή (17.325 Μόρια, Σπουδών Υγείας)
Το αποτέλεσμα ήταν αυτό που περίμενα και χαίρομαι γι’ αυτό. Ευτυχώς δικαιώθηκα για τους κόπους μου, καθώς δεν θα έμπαινα ξανά στη διαδικασία των πανελληνίων. Ήταν μία δύσκολη εμπειρία λόγω και των συγκυριών. Μπορεί να είχαμε περισσότερο χρόνο για διάβασμα, όμως τελικά βγήκαν εκτός ύλης θέματα που γνωρίζαμε πολύ καλά.
Ζήνα Χατζηδάκη (17.275 Μόρια, Επιστήμες Υγείας)
Θα περίμενα υψηλότερη βαθμολογία. Δούλεψα πάρα πολύ σκληρά και γι’ αυτό και πίστευα ότι θα τα είχα πάει καλύτερα. Δεδομένων και των συνθηκών, είμαι ικανοποιημένη. Άλλωστε το σύστημα των πανελληνίων δεν είναι και το δικαιότερο… Ευχαριστώ πολύ τους καθηγητές μου και την οικογένειά μου για τη στήριξη και την καθοδήγηση…
Κωνσταντίνος Γιαννουλάκης (Μόρια: 17.225, Επιστήμες Υγείας)
Είμαι γενικά ικανοποιημένος. Πρώτη μου επιλογή είναι η Ιατρική στην Καρδίτσα και δεύτερη, η Βιολογία στο Ηράκλειο. Περιμένω τα αποτελέσματα για τις σχολές.

Βενετσιάνα Πανιέρα (17.200 Μόρια Ανθρωπιστικών Σπουδών)
Ήταν μία ιδιαίτερη χρονιά η φετινή λόγω όλων όσων συνέβησαν. Ήταν και ιδιαίτερα τα θέματα των πανελληνίων, ενώ και στις βαθμολογίες υπήρξε μεγάλη απόκλιση μεταξύ των βαθμολογητών. Όσο δύσκολη και αν ήταν η εμπειρία, είμαι ευχαριστημένη. Πιστεύω ότι κάτι κέρδισα…

Ιωάννα Φίλη (17.100 μόρια, Προσανατολισμός Ανθρωπιστικών Σπουδών)
Στις πανελλήνιες του 2020 με μεγάλη προσηλωση και επιμονή πέτυχα τον στόχο μου καθώς έγραψα 17.100 μόρια. Πέρα ωστόσο από το αποτέλεσμα η διαδικασία αυτή ήταν ιδιαίτερα σημαντική καθώς μου έμαθε να ανακαλύπτω τα όρια, τις δυνάμεις και τις ικανότητές μου.
Γεωργία-Άννα Ιορδάνογλου (17.066 μόρια, Προσανατολισμός Σπουδών Οικονομίας Πληροφορικής)
Η πορεία σε ό,τι κάποιος θεωρεί «επιτυχία» είναι πάντα επίπονη. Στη δική μου περίπτωση, είχα συνοδοιπόρους τις καθηγήτριες, τους καθηγητές και το σχολείο μου καθώς και τη συστηματική-οργανωμένη μελέτη. Ευχαριστώ όσες και όσους πίστεψαν σε εμένα και με στήριξαν. Μαζί τα καταφέραμε.

Στεργία Δουρλιά 16.650 μόρια 4ο πεδίο επισήμες οικονομίας και πληροφορικής

Χριστίνα – Ελένη Μας (Μόρια: 16.400, Θεωρητική κατεύθυνση)
Είμαι αρκετά ικανοποιημένη. Θέλω να πάω στην Σχολή διερμηνείας και μετάφρασης στην Κέρκυρα. Αυτό που περιμένω τώρα είναι οι βαθμολογίες στα ειδικά μαθήματα –αν και είμαι σίγουρη ότι περνάω.
Αναστασία Κουλιά (16.360 Μόρια)
Είμαι ευχαριστημένη από τη βαθμολογία μου, καθώς φαίνεται να πετυχαίνω το στόχο μου που είναι η εισαγωγή μου στην ΑΣΟΕΕ. Οι πανελλήνιες ήταν μία αγχωτική και δύσκολη διαδικασία, λόγω και της πανδημίας και της απόστασης από το σχολικό περιβάλλον. Όλοι δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό για να αντεπεξέλθουμε!

Άρης Κωσταδήμας (16.175 Μόρια)
Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Θεωρώ ότι οι προσπάθειες και οι κόποι μου ανταμείφθηκαν. Περίμενα κάτι καλύτερο, αλλά γενικώς όλοι είχαν χαμηλότερες βαθμολογίες από αυτές που περίμεναν…
Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης (15.150 μόρια, Προσανατολισμός Ανθρωπιστικών Σπουδών)
Αφιερώνω τη σημερινή επιτυχία μου σε εσάς τους καθηγητές-ήρωες του σχολείου μας, διότι ποτέ δεν κάνατε εμάς τους μαθητές να αισθανθούμε απλώς σαν ένας αριθμός μέσα στην τάξη. Σας ευχαριστώ που μας διδάξατε μαθήματα που θα τα κουβαλάμε στο ταξίδι της ζωής μας και που μας δώσατε σχολικές στιγμές που θα εκτιμούμε για πάντα! Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της οικογένειάς μου που με την υπομονή, το σθένος και την ενέργειά τους με βοήθησαν να αντιμετωπίσω και το δικό μου άγχος. Τους ευχαριστώ όλους πολύ!!!

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ «ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ»
Βασιλική Καρατζαφέρη, Ανθρωπιστικές Σπουδές. Μόρια: 18.500

Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη. Οι επιλογές μου είναι Νομική Αθηνών, ή Θεσσαλονίκης ή Κομοτηνής. Πιστεύω ότι τα πήγα καλά!

Μαρία Παπαβασιλείου, Οικονομίας και Πληροφορικής. Μόρια: 18725
«Είμαι πολύ χαρούμενη και περιμένω τα αποτελέσματα για τις σχολές. Στόχος μου είναι η ΑΣΟΕ και από εκεί, θα δώ πώς θα είναι η συνέχεια».

Κωνσταντίνος Ραφαήλ Μάτσης, Ανθρωπιστικών Σπουδών, Μόρια: 17925
«Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα. Έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα και δεν στερήθηκα από την κοινωνική μου ζωή. Με ενδιαφέρει η Νομική Αθηνών».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου