Ειδήσεις

Fraport Greece: Αύξηση 7,2% στην επιβατική κίνηση των 14 αεροδρομίων

ύξηση της τάξεως του 7,2% κατέγραψε τον Απρίλιο του 2019 η επιβατική κίνηση στα 14 αεροδρόμια διαχείρισης της Fraport Greece, φθάνοντας συνολικά τα 1,43 εκατομμύρια επιβάτες, όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία.

Συνολικά, το πρώτο τετράμηνο οι επιβάτες έφτασαν τα 3,35 εκατομμύρια, υπερβαίνοντας τα επίπεδα του προηγούμενου έτους κατά 7,8% (+ 0,24 εκατομμύρια), λόγω της αύξησης των διεθνών πτήσεων κατά 13,1% ενώ και η εγχώρια κυκλοφορία παρουσίασε μια αύξηση της τάξεως του 3,4%.

Στο Άκτιο η συνολική κίνηση (εγχώρια και εξωτερική) απογειώθηκε 77% τον Απρίλιο και 65,5% στο τετράμηνο. Στην Κω είχαμε άνοδο της τάξης του 50% τον περασμένο μήνα και 43,7% στο τετράμηνο, ενώ και από το αεροδρόμιο της Μυκόνου η κίνηση ήταν αυξημένη κατά 30% και 25% αντίστοιχα

Στον αντίποδα βουτιά 71% είχαμε στην επιβατική κίνηση του αεροδρομίου Καβάλας το πρώτο τετράμηνο. Αυτό ωστόσο οφείλεται στο γεγονός ότι το αντίστοιχο περσινό διάστημα με το οποίο γίνεται η σύγκριση η κίνηση στο συγκεκριμένο αεροδρόμιο είχε απογειωθεί λόγω των προβλημάτων στον βασικό αεροδιάδρομο του «Μακεδονία».

Πηγή: reporter.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου