Πριν ακόμη συνέλθει η ροδιακή κοινωνία από τις αυτοκτονίες των προηγουμένων ημερών, αλλά και τις απόπειρες,έρχεται στον θλιβερό κατάλογο να προστεθεί ακόμη ένας θάνατος ενός νέου ανθρώπου, μόλις 22 ετών.
Ο νεαρός άνδρας,βρέθηκε νεκρός σπίτι του,στην οδό Δευκαλίωνος, στην Ιαλυσό. Έθεσε τέρμα στη ζωή του με τον ίδιο τρόπο,τον πλέον οδυνηρό και αργό, όπως και η 25χρονη Ροδίτισσα την περασμένη Κυριακή,της οποίας ήταν σύντροφος.
Ο άτυχος άνδρας, βρέθηκε με τα χέρια του δεμένα πίσω και με μια νάιλον σακούλα γύρω από στο κεφάλι του, με αποτέλεσμα να πεθάνει από ασφυξία.
Σύμφωνα με κατάθεση που έδωσε η αδερφή του στην αστυνομία, ο 22χρονος,ο οποίος υπηρετούσε την στρατιωτική του θητεία σε στρατόπεδο της Παστίδας, από την ημέρα που αυτοκτόνησε η σύντροφός του, αντιμετώπιζε έντονο ψυχολογικό πρόβλημα.Είχε πάρει άδεια και βρισκόταν μαζί με τις δύο αδερφές του στο σπίτι τους, όταν κάποια στιγμή, έφυγε, ανέβηκε στον πάνω όροφο του σπιτιού, όπου και έθεσε τέρμα στη ζωή του.
‘ Αφησε σημείωμα, στο οποίο εξηγούσε ότι δεν μπορούσε να αντέξει την απώλεια της συντρόφου του και ζητούσε συγγνώμη από τους δικούς του.

Η σορός του, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, προκειμένου να γίνει νεκροψία – νεκροτομή από τον ιατροδικαστή, ο οποίος θα αποφανθεί για τα ακριβή αίτια του θανάτου του.
Το Αστυνομικό Τμήμα Ιαλυσού διενεργεί έρευνες.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ