Τοπικές Ειδήσεις

Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων: Συνεχίζονται έως τις 25 Ιανουαρίου οι επαναπροσλήψεις 2022

Το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων υπενθυμίζει στα μέλη του ότι η διεξαγωγή των επαναπροσλήψεων 2022 συνεχίζετε καθημερινά Δευτέρα-Παρασκευή έως τις 25 Ιανουαρίου.

Το Σωματείο μας και φέτος για την καλύτερη εξυπηρετηση των συναδέλφων έχει δύο γραφεία,

Ø Γραφείο Σωματείου Ρόδο (ισόγειο του Εργατικού Κέντρου Ρόδου, Στεφ. Καζούλη 30) με ωράριο λειτουργίας 08:00-16:00

Ø Παράρτημα Σωματείου Αφάντου (Πλατεία Αφάντου εντός του Café Central), με ωράριο λειτουργίας 08:30-13:30 & 17:00-19:00.

Επισημαίνουμε στους συναδέλφους με παρακρατημένη ετήσια συνδρομή 2022 (από την επιχείρηση που εργάζονταν την σεζόν 2021), ότι δεν πραγματοποιείται αυτόματα η επαναπρόσληψη παρά μόνο ανανεώνετε η ετήσια συνδρομή τους.

Συνεπώς, τα μέλη με πληρωμένη συνδρομή 2022 που επιθυμούν να κάνουν αίτηση επαναπρόσληψης, οφείλουν είτε να προσέλθουν στο γραφείο του Σωματείου μας είτε να επικοινωνήσουν μαζί μας.

Επιπλέον, συνάδελφοι που επιθυμούν να κάνουν επαναπρόσληψη και για τον οποιονδήποτε λόγο, αδυνατούν να προσέλθουν αυτοπροσώπως στο Σωματείο μας μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας και να ενημερωθούν για τους εναλλακτικούς τρόπους υποβολής της αίτησης.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου