Ως γνωστόν, εδώ και μερικές ημέρες ο προπονητής Κώστας Πάττας αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Αστέρα Παστίδας, καθώς οι δύο πλευρές έλυσαν την συνεργασία τους.
Όπως είχε αποκαλύψει η «δσπορ», το βράδυ της Τετάρτης, μετά το τέλος της αναμέτρησης του Κυπέλλου Δωδεκανήσου με τον Άρη Αρχαγγέλου ( οι Παστιδενοί αποκλείστηκαν από την συνέχεια της διοργάνωσης) αναμενόταν συνεδρίαση του Δ.Σ. προκειμένου να αποφασιστεί η πρόσληψη του νέου προπονητή.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», οι άνθρωποι του Αστέρα κατέληξαν στο όνομα του νεαρού τεχνικού Στέλιου Πατηνιώτη, τον οποίο προσέγγισαν, με τις δύο πλευρές να έρχονται σε συμφωνία.
Οι Παστιδενοί γνωστοποίησαν την πρόσληψη του με την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Η διοίκηση του Αστέρα Παστίδας καλωσορίζει στην οικογένεια της τον νέο τεχνικό της Στέλιο Πατηνιώτη, ο οποίος διαδέχεται τον Κώστα Πάττα στην τεχνική ηγεσία. Ο νέος προπονητής μας έχει γαλουχηθεί στα μυστικά του ποδοσφαίρου στα γήπεδα του νησιού μας σαν ποδοσφαιριστής, έχοντας φορέσει και την φανέλα του Αστέρα.
Σπούδασε στην Αγγλία και απέκτησε σαν προπονητής το δίπλωνα UEFA A΄. Του ευχόμαστε ολόψυχα να έχει πάντα υγεία αλλά και πολλές επιτυχίες με τους παίκτες μας για την ομάδα μας».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ