Την 08-12-2018 το απόγευμα συνελήφθη στην πόλη της Ρόδου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, 22χρονος ημεδαπός ο οποίος αποπειράθηκε να αφαιρέσει αξεσουάρ αυτοκινήτου από πρατήριο καυσίμων. Επιπλέον, στην κατοχή του 22χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε μαχαίρι με λάμα μήκους -7- εκατοστά.
Την 09-12-2018 συνελήφθησαν στη Ρόδο:

α) από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου, 35χρονη και 51χρονος ημεδαποί γιατί λειτουργούσαν, κατά περίπτωση, καταστήματα τροφίμων ημέρα αργίας,

β) από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου:

– 25χρονος ημεδαπός, ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου,

– 67χρονος ημεδαπός γιατί λειτουργούσε κατάστημα τροφίμων ημέρα αργίας,

γ) από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, 20χρονη αλλοδαπή και 59χρονος ημεδαπός, γιατί ο 59χρονος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και απασχολούσε την 20χρονη χωρίς πιστοποιητικό υγείας.

 

 

Την 08-12-2018 το μεσημέρι συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, 46χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν τέσσερις καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Χανίων με συνολική ποινή φυλάκισης -1- έτους και -11- μηνών, για έκδοση ακάλυπτων επιταγών.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ