ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στον προβλήτα του λιμένα Ρόδου προσέκρουσε πλοίο – Ασφαλείς επιβάτες και πλήρωμα

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΛΙΜΑΝΙ ΡΟΔΟΥ

Τις πρω­ι­νές ώρες σή­με­ρα, το επι­βα­τι­κό (Ε/Γ) πλοίο «RODON» ση­μαί­ας ANTIGUA & BARBUDA κατά τη δια­δι­κα­σία χει­ρι­σμών πρόσ­δε­σης, εκτε­λώ­ντας προ­γραμ­μα­τι­σμέ­νο δρο­μο­λό­γιο από το λι­μά­νι της Μαρ­μα­ρί­δας Τουρ­κί­ας για Ρόδο, με σα­ρά­ντα έξι (46) επι­βά­τες και έξι (06) άτομα πλή­ρω­μα, προ­σέ­κρου­σε στον προ­βλή­τα με απο­τέ­λε­σμα να υπο­στεί μι­κρής έκτα­σης ζη­μιές πάνω από την ίσαλο γραμ­μή στον δεξιό πλω­τή­ρα.

Από το πε­ρι­στα­τι­κό δεν πα­ρα­τη­ρή­θη­κε εισ­ροή υδά­των, δεν προ­κλή­θη­κε θα­λάσ­σια ρύ­παν­ση, ενώ οι επι­βά­τες του πλοί­ου απο­βι­βά­στη­καν με ασφά­λεια.

Από τη Λι­με­νι­κή Αρχή της Ρόδου απα­γο­ρεύ­τη­κε ο από­πλους του πλοί­ου μέχρι την προ­σκό­μι­ση σχε­τι­κού βε­βαιω­τι­κού αξιο­πλο­ΐ­ας από τον νηο­γνώ­μο­να που το πα­ρα­κο­λου­θεί.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.