Στην Κάλυμνο βρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στα Δωδεκάνησα, κ. Γιάννης Παππάς, την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου, όπου το μεσημέρι υποδέχθηκε τον πρώην Υπουργό και υποψήφιο βουλευτή Β’ Αθήνας κ. Άδωνι Γεωργιάδη, όπως επίσης και τους συνυποψήφιους του, κα Μίκα Ιατρίδη και κ. Βασίλη Υψηλάντη.
Στην συνεχεία ακολούθησε σύσκεψη στο Επαρχείο Καλύμνου, υπό τον Έπαρχο κ. Γιάννη Θεμέλαρο, τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού κ. Στέλιο Μπρίγγο, τον Αντιδήμαρχο Καλύμνου κ. Μικέ Ρήγα, τον Πρόεδρο της Τ.Ε. Καλύμνου κ. Γιάννη Μαρίνο και στελεχών του κόμματος στο νησί.
Εκεί, στο πλαίσιο ευρείας συζήτησης, τέθηκαν θέματα που απασχολούν την διοικητική περιφέρεια του επαρχείου και συγκεκριμένα τα νησιά Κάλυμνο, Λέρο, Πάτμο, Αστυπάλαια, Λειψούς, Αγαθονήσι, Μαράθι, Αρκιούς.
Εν συνεχεία ο κ. Παππάς αναχώρησε για την Κω, όπου επισκέφτηκε την Αντιμάχεια και την Κέφαλο και πραγματοποίησε σειρά συναντήσεων με φίλους και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, παρουσία και συνυποψήφιας του κας Νινέττας Μανούση.
Σήμερα Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου, ο υποψήφιος βουλευτής, συμμετείχε στην εξέχουσας σημασίας συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβούλιο στην Κω, με καίριο θέμα το προσφυγικό και την παράνομη μετανάστευση που ταλανίζει τους τελευταίους μήνες το νησί.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ