Ειδήσεις

Εξι αλλοδαποί προσπάθησαν να ταξιδέψουν με πλαστά έγγραφα

αεροδρόμιο

Συνελήφθησαν χθες (09.09.2015) στο αεροδρόμιο της Ρόδου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ρόδου, πέντε υπήκοοι Συρίας ηλικίας από 20 έως 80 ετών (οι οποίοι συνόδευαν ένα παιδί) και ένας 19χρονος υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενοι για κατοχή και χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων.

Ειδικότερα, χθες το πρωί και το απόγευμα οι κατηγορούμενοι μετέβησαν διαδοχικά στον Κρατικό Αερολιμένα Ρόδου και κάνοντας χρήση πλαστών διαβατηρίων δελτίων ταυτότητας και Ισπανίας Πολωνίας, Ιταλίας και Βουλγαρίας, επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε ξεχωριστές πτήσεις με προορισμό τη Σουηδία, το Βέλγιο και την Μ. Βρετανία.

Τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και οι κάρτες επιβίβασης που κατείχαν κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.