ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Α.Σ. Ρόδος: Ανανέωσε ο Γιώργος Μπαρμπαρούσης

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
Μπαρμπαρούσης- Ροδος

Έναν από τους πρω­τα­γω­νι­στές της περ­σι­νής αγω­νι­στι­κής περιό­δου στο πρω­τά­θλημα της Γ’ Εθνικής Κατη­γο­ρίας δια­τή­ρησε στις τάξεις του ο Α.Σ. Ρόδος ενόψει της σεζόν 2023-2024.

Ο πρώτος σκόρερ των «ελαφιών» Γιώργος Μπαρ­μπα­ρού­σης συμ­φώ­νησε στην επέ­κταση της συνερ­γα­σίας του με τους «πρά­σι­νους» και θα ηγηθεί της γραμμής κρούσης του συλ­λό­γου και στο νέο πρω­τά­θλημα της Γ’ Εθνικής Κατη­γο­ρίας.

Ο έμπει­ρος σέντερ φορ υπέ­γραψε την ανα­νέ­ωση του συμ­βο­λαίου του, με τον Α.Σ. Ρόδος να επι­ση­μο­ποιεί την παρα­μονή του στο έμψυχο δυνα­μικό του εκδί­δο­ντας ανα­κοί­νωση στην οποία ανα­φέ­ρο­νται τα εξής:

«Το κανόνι πήρε το ‘’ελάφι’’ κι έρχεται! Για την νέα δυνα­μική Ρόδο ο μεγάλος μας σκόρερ δεν θα μπο­ρούσε να λείπει!

Ο Γιώργος Μπαρ­μπα­ρού­σης έτοιμος για μια νέα χρυσή εποχή, με απώτερο και μονα­δικό σκοπό να γίνει η Ρόδος μια μεγάλη ομάδα, πρω­τα­θλή­τρια και μεγάλη!

Καλω­σο­ρί­ζουμε τον Γιώργο στην ομάδα μας γι’ άλλη μια χρονιά κι ελπί­ζουμε να δώσει όλα όσα και πέρυσι έδωσε για τη Ρόδο!».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.