Ήρωες αγαπημένοι ζωντανεύουν από 11 ως 19 Ιουλίου στο κινηματοθέατρο Ρόδον από τη θεατρική ομάδα Πράξις . Ο αγαπημένος Αρκάς η πένα του οποίου πάνω από 30 χρόνια τώρα σατιρίζει τα πάθη τις νευρώσεις τις εμμονές και την καθημερινότητα του Έλληνα , μέσα από τα μοναδικά του σκίτσα , είναι ο ΄΄συγγραφέας ΄΄ αυτού του ιδιαίτερου έργου με τίτλο ΄΄Άκρως σΑΡΚΑΣτικόν΄΄ που ανεβάζει η ομάδα Πράξις ,που για άλλη μια φορά τολμά να πειραματιστεί με κάτι διαφορετικό .

Μια παρθένα, αλλά διεστραμμένη σεξουαλικά γάτα,που το μόνο που έχει στο νου της είναι το σεξ. Η ζωή όμως της τα φέρνει δύσκολα καθώς αναγκάζεται να συμβιώνει με έναν ευνουχισμένο γάτο και μια γρια που τραγουδά παράφωνα, μαγειρεύει φρικτά και παίζει πιάνο..Ένας εγκαταλειμμένος από τη σύζυγό του “πατέρας σπουργίτης” και ο κακομαθημένος γιος του ο οποίος με πολύ θράσος και επιμονή προσπαθεί με ακραίους τρόπους να αποδείξει ότι δεν έχει καμία συγγένεια με τον πατέρα του. Ένας άρτι αφιχθέντας στον παράδεισο νεαρός άνδρας, που τον «παραλαμβάνει» ο υπεύθυνος άγγελος να τον ξεναγήσει στη ζωή μετά θάνατον και να του λύσει απορίες περί ζωής και θανάτου, και όχι μόνο . Αυτοί είναι οι χάρτινοι ήρωες που θα πάρουν σάρκα και οστά για 9 παραστάσεις στο ανοιχτό θέατρο της πόλης μας .

Την προσαρμογή και τη σκηνοθεσία όπως και τα κοστούμια υπογράφει ο Κώστας Κατσουλάκης .Τα σκηνικά ανήκουν στην Ανδρομάχη Μπατζούκη και η κατασκευή στον Ανδρέα Μαγριπλή . Mουσική για την παράσταση έγραψε αλλα και διασκεύασε ο Μάνος Σάββενας ενώ τους στίχους των τραγουδιών έγραψε ο Βαλέριος Λεινάρδος .Οι χορογραφίες και η κινησιολογία είναι της ΜαρίαςΜανουκιαν .Βοηθοί σκηνοθέτη: Βασίλης Λόγγος και Ματίνα Κουγκρά .Μακιγιάζ Ελένη Γιαννά.

Παίρνουν μέρος οι: Ρούλα Βασιλοπούλου, Νικήτας Κατσουράκης ,Χρυσούλα Κόζα, Μίσσυ Κώστα, Βαλέριος Λινάρδος, Βασίλης Λόγγος, Νεκταρία Νομικού, Βάσω Ντελλάκη, Σταύρος Παπαθεοδώρου, Καθολική Περνάρη, Βάσια Πασσάλη, Μαρία Σαραντώνη, Κατερίνα Τουβρά , Νικόλ Τσακίρη, Πόπη Τσουρουνάκη, Κώστας Χαρτοφύλλης .

Οι παραστάσεις θα δοθούν από 11 – 19 Ιουλίου στο κινηματοθέατρο Ρόδον στις 21.30 μ.μ. .

Εισιτήρια προπωλούνται :

Music spot -Πάρης Κατσέλας ( Εθν Αντιστασης 83)

Naval -cafe bar restaurant – ( Νεα Μαρίνα )

Πλατής κοσμηματοπωλείο ( Κωνστ. Υδραίου 64 )

Copy Experts , (Σκευου Ζεβου 4 )

Τιμή εισιτηρίου προπώλησης 10 ευρώ .

Στο ταμείο 12 ευρώ.

Εισιτήρια φοιτητών και ανέργων 9 ε

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ