Συνολικά 2.053.419 φορολογούμενοι έχουν υποβάλει δήλωση στο Taxisnet αριθμός που αντιστοιχεί λίγο παραπάνω από το 30% των υπόχρεων, σύμφωνα με τα στοιχεία της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ)
Σύμφωνα με την Αρχή, εκκαθάριση έχουν υποβληθεί 922.521 για το Ε2 και 277.287 για το Ε3.
Το 52,22% των δηλώσεων ήτοι 1.072.284 είναι μηδενικές. Χρεωστικές είναι το 34,46% των δηλώσεων και ο φόρος που προκύπτει για τους 707.676 φορολογούμενος είναι 739 ευρώ. Η μέση επιστροφή για όλους όσοι έχουν πιστωτική εκκαθάριση το 13,32% του συνόλου είναι 311 ευρώ.
Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης
Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε





Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.