Αθλητικά

ΕΠΟ: «Μένουμε ενεργοί» με το πρόγραμμα «Μπάλα στο Σπίτι»

Το πρόγραμμα «Μπάλα στο Σπίτι» υλοποιεί η ΕΠΟ, δίνοντας προτάσεις και λύσεις για γυμναστική στο σπίτι, μιας και όλη η δράση έχει ανασταλεί λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εκδόθηκε:
«Σ’ αυτή την δύσκολη περίοδο, που όλες οι ποδοσφαιρικές διοργανώσεις και εκδηλώσεις έχουν ανασταλεί προκειμένου να εφαρμοστούν τα μέτρα για την αποφυγή εξάπλωσης του Covid-19 και την προστασία της υγείας του πληθυσμού, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία υλοποιεί το πρόγραμμα ‘’Μπάλα στο Σπίτι’’.
Σκοπός του προγράμματος είναι να προσφέρει σε όσους αγαπούν το ποδόσφαιρο την δυνατότητα να μείνουν ενεργοί και να διατηρήσουν την φυσική τους κατάσταση και την καθημερινή επαφή με το Παιχνίδι. #Μένουμε στο Σπίτι και #Μένουμε Ενεργοί μέσα από προγράμματα ασκήσεων που σκοπό έχουν να διατηρήσουν το υπόβαθρο φυσικής κατάστασης και τεχνικής ικανότητας.
Παράκληση να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με το χώρο που θα ξεκινήσετε την υλοποίηση των προγραμμάτων και φυσικά πάντα με την συνεργασία των γονέων. Τα προγράμματα που προτείνονται δεν απαιτούν ιδιαίτερη υποδομή και εξοπλισμό. Απλά να έχετε διάθεση, υπομονή και προσοχή (…όχι ζημιές).
Το πρώτο βίντεο “#Μένουμε ενεργοί”, προτείνει πρόγραμμα καθημερινών ασκήσεων ατομικής εκγύμνασης.
Το πρόγραμμα “#Μπάλα στο σπίτι” υλοποιείται από την Διεύθυνση Στρατηγικής Ανάπτυξης με απόφαση της Τεχνικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας.
Καλή διασκέδαση και μην ξεχνάτε: #Μένουμε Σπίτι #Μένουμε Ασφαλείς».
Μένουμε (και γυμναζόμαστε) σπίτι!».
Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα της ΕΠΟ (www.epo.gr) για να παρακολουθήσουν το πρώτο βίντεο με τις ασκήσεις.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου