Ο Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου καλωσορίζει στην οικογένεια των χορηγών της διοργάνωσης τον ΔΕΔΔΗΕ ως αργυρό χορηγό.

Ο ΔΕΔΔΗΕ συνδέει με ενέργεια κάθε γωνιά της Ελλάδας, διαθέτοντας πανελλαδική παρουσία. Βασικός πυλώνας της στρατηγικής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που εφαρμόζει, είναι η ανάπτυξη σταθερών δεσμών με τις τοπικές κοινωνίες.

Ο ΔΕΔΔΗΕ υποστηρίζει πρωτοβουλίες κοινωνικού ή πολιτιστικού χαρακτήρα, προωθεί και συμμετέχει ενεργά σε δράσεις με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος, ενώ παράλληλα ενισχύει την τοπική επιχειρηματικότητα.

Στα πλαίσια αυτά, ο ΔΕΔΔΗΕ στηρίζει έμπρακτα τον 5ο ΔΙΕΘΝΗ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΡΟΔΟΥ (29 Απριλίου 2018) ως ΑΡΓΥΡΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ.

Ο Διευθυντής Περιοχής Ρόδου του ΔΕΔΔΗΕ, κ. Κωνσταντίνος Νιωτάκης δηλώνει σχετικά με τη χορηγική υποστήριξη: «Είμαστε περήφανοι που συμμετέχουμε σε αυτό το κορυφαίο αθλητικό γεγονός του νησιού, έχοντας ταυτόχρονα τη βεβαιότητα ότι όλοι μαζί θα απολαύσουμε μια άρτια και υψηλής ποιότητας διοργάνωση».

Για τη χορηγική συνεργασία με τον ΔΕΔΔΗΕ, η πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου, κα Μαριέττα Παπαβασιλείου δηλώνει: «Η χορηγική συνεργασία με τον ΔΕΔΔΗΕ αποτελεί για εμάς ιδιαίτερη τιμή. Ο Διεθνής Μαραθώνιος της Ρόδου είναι μία αθλητική διοργάνωση η οποία χρόνο με το χρόνο μεγαλώνει και εξελίσσεται με την πολύτιμη συμπαράσταση των χορηγών της. Χωρίς αυτούς τίποτε δεν θα ήταν εφικτό. Υποδεχόμαστε τον ΔΕΔΔΗΕ με χαρά στην οικογένεια των χορηγών και υποστηρικτών της διοργάνωσης και εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες, δεσμευόμενοι πάντα για έναν άρτιο αγώνα, ο οποίος θα θέτει τη Ρόδο στο επίκεντρο του διεθνούς αθλητικο-τουριστικού ενδιαφέροντος».

 

Ο Μαραθώνιος της Ρόδου διοργανώνεται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, την Ε.Α.Σ Σ.Ε.Γ.Α.ΣΔωδεκανήσου, τον ΔΟΠΑΡ του Δήμου Ρόδου καθώς και με τη στήριξη της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου. Τελεί υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και έχει συμπεριληφθεί και στο επίσημο καλεντάρι της AIMS.

Για περισσότερες πληροφορίες και για συμμετοχές:

https://rhodesmarathon.gr

Facebook:  https://www.facebook.com/roads2rhodes

Twitter: https://twitter.com/RoadstoRhodes

Instagram: https://www.instagram.com/roadstorhodes

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2241030145 (καθημερινές 09.00-13.00)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ