Έτοιμος να κάνει το μεγάλο βήμα στην ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία είναι ο ποδοσφαιριστής του Διγενή Σάββας Τζουανάκης.
Ο νεαρός μέσος κλήθηκε από την ΠΑΕ Ολυμπιακός να συμμετάσχει στις προπονήσεις της, προκειμένου να δοκιμαστεί από τους «ερυθρόλευκους», με την εταιρεία Football Talent & Management Agency που εκπροσωπεί τον Σάββα Τζουανάκη να εκδίδει την ακόλουθη ανακοίνωση, προς ενημέρωση:
«Με αφορμή την πρόσκληση του αθλητή του Α.Σ. Διγενής, Τζουανάκη Σάββα, σε δοκιμαστικά από την Π.Α.Ε. Ολυμπιακός, διαδικασίας αποκόμισης εμπειριών, εκφράζουμε την ικανοποίησή μας. Πρόσκληση που είναι αποτέλεσμα της εξειδικευμένης προπόνησης και της εφαρμογής του προγράμματος Performance Management Application (PMA) -Εφαρμογή απόδοσης αθλητή, που γίνεται με τους Milosavljevic Goran και Πασπαλίδη Σπύρο, αντίστοιχα.
Ευχαριστούμε τον πρόεδρο του Α.Σ. Διγενής Κοσκινού, κ. Ψύλλου Μιχαήλ, το διοικητικό συμβούλιο, τον προπονητή του κ. Jonovic Sasa, τους γονείς του αθλητή καθώς και τον ίδιο τον αθλητή, για την συμβολή τους και την άψογη συνεργασία την οποία έχουμε.
Στον αθλητή μας, Τζουανάκη Σάββα, ευχόμαστε καλή επιτυχία, συμβουλεύοντας τον, ότι ο μοναδικός δρόμος προς την επιτυχία, είναι αυτός της σκληρής δουλειάς και της πειθαρχίας, με οδηγό πάντα τη σεμνότητα.
Football Talent & Management Agency».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ