ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ηρακλής Λάρδου: Δικαίωση της φιλοσοφίας του, παρέμεινε ο Μέτα

Παύλος Nτοκόουπιλ 1 λεπτό ανάγνωση
Ηρακλής Λάρδου
✦ Σύ­νο­ψη ⌄
  • Δύο νε­α­ροί πο­δο­σφαι­ρι­στές του Ηρα­κλή Λάρ­δου, οι Ντα­βίντ Γκιο­ράι και Ουρίμ Ντερ­στί­λα, θα δο­κι­μά­σουν την τύχη τους στο πρω­τά­θλη­μα της Γ' Εθνι­κής με δα­νει­σμό στον Απόλ­λω­να Κα­λυ­θιών.
  • Ο Ηρα­κλής Λάρ­δου επεν­δύ­ει στα τα­λέ­ντα της ακα­δη­μί­ας του, προ­σφέ­ρο­ντας ευ­και­ρί­ες για εξέ­λι­ξη και εμπει­ρί­ες σε υψη­λό­τε­ρο επί­πε­δο.
  • Ο Γκέρ­τι Μέτα ανα­νέ­ω­σε τη συ­νερ­γα­σία του με τον Ηρα­κλή Λάρ­δου, παρά τις στρα­τιω­τι­κές του υπο­χρε­ώ­σεις, και ανα­μέ­νε­ται να είναι ση­μα­ντι­κή προ­σθή­κη για την ομάδα.
  • Ο προ­πο­νη­τής Μα­νώ­λης Κο­ντός εκ­φρά­ζει την εμπι­στο­σύ­νη του στον Μέτα, ο οποί­ος έχει απο­δεί­ξει την αξία του με την ποιό­τη­τα και το πάθος του.

Μόνο πε­ρη­φά­νια μπο­ρούν να αι­σθά­νο­νται οι άν­θρω­ποι του Ηρα­κλή Λάρ­δου που δύο νε­α­ροί πο­δο­σφαι­ρι­στές της ομά­δας, η οποί­οι μά­λι­στα δι­δά­χθη­καν τα μυ­στι­κά του αθλή­μα­τος στα τμή­μα­τα υπο­δο­μών του συλ­λό­γου, θα δο­κι­μά­σουν την τύχη τους στο πρω­τά­θλη­μα της Γ’ Εθνι­κής κα­τη­γο­ρί­ας.

Οι Ντα­βίντ Γκιο­ράι και Ουρίμ Ντερ­στί­λα έχουν μπρο­στά τους την πρό­κλη­ση της έντα­ξής τους στον Απόλ­λω­να Κα­λυ­θιών, στον οποίο πα­ρα­χω­ρή­θη­καν με τη μορφή δα­νει­σμού.

Οι “κυα­νό­λευ­κοι” έσπευ­σαν να τους ευ­χη­θούν κάθε επι­τυ­χία στο νέο κε­φά­λαιο που άνοι­ξε στη στα­διο­δρο­μία τους:

“Ο Ηρα­κλής Λάρ­δου εύ­χε­ται στους πο­δο­σφαι­ρι­στές της ομά­δας μας, Ντα­βίντ Γκιο­ράι και Ουρίμ Ντερ­στί­λα, οι οποί­οι ξε­κί­νη­σαν την πο­δο­σφαι­ρι­κή τους πο­ρεία από την ακα­δη­μία του συλ­λό­γου μας, καλή επι­τυ­χία στη νέα πρό­κλη­ση που ανοί­γε­ται μπρο­στά τους.

Οι δύο πο­δο­σφαι­ρι­στές θα αγω­νι­στούν με τη μορφή δα­νει­σμού στον Απόλ­λω­να Κα­λυ­θιών, στο πρω­τά­θλη­μα της Γ’ Εθνι­κής, κά­νο­ντας ένα ση­μα­ντι­κό βήμα στην εξέ­λι­ξη της κα­ριέ­ρας τους και απο­κτώ­ντας πο­λύ­τι­μες εμπει­ρί­ες σε υψη­λό­τε­ρο επί­πε­δο.

Η εξέ­λι­ξη αυτή απο­τε­λεί ακόμα μία επι­βε­βαί­ω­ση της φι­λο­σο­φί­ας του Ηρα­κλή Λάρ­δου, που επεν­δύ­ει στα δικά του παι­διά, ανα­δει­κνύ­ει τα τα­λέ­ντα της ακα­δη­μί­ας του και τους δίνει τη δυ­να­τό­τη­τα να προ­χω­ρούν όλο και πιο ψηλά.

Τους ευ­χό­μα­στε ολό­ψυ­χα υγεία, δύ­να­μη και κάθε επι­τυ­χία στη νέα αυτή πρό­κλη­ση. Εί­μα­στε βέ­βαιοι ότι θα εκ­προ­σω­πή­σουν επά­ξια τόσο τον Απόλ­λω­να Κα­λυ­θιών όσο και τον Ηρα­κλή Λάρ­δου”.

Εν τω με­τα­ξύ, στην ενερ­γό πα­ρου­σία του Γκέρ­τι Μέτα στο επό­με­νο πρω­τά­θλη­μα της Β’ κα­τη­γο­ρί­ας μπο­ρεί να πο­ντά­ρει ο προ­πο­νη­τής του Ηρα­κλή Λάρ­δου, Μα­νώ­λης Κο­ντός.

Οι στρα­τιω­τι­κές υπο­χρε­ώ­σεις του δεν επέ­τρε­ψαν φέτος στον πο­δο­σφαι­ρι­στή να πα­ρα­κο­λου­θή­σει με συ­νέ­πεια τις δρα­στη­ριό­τη­τες της ομά­δας και η πα­ρα­μο­νή του μοιά­ζει με μία νέα, ση­μα­ντι­κή προ­σθή­κη.

Η συμ­φω­νία των δύο πλευ­ρών επι­ση­μο­ποι­ή­θη­κε μέσα από την πα­ρα­κά­τω ανα­κοί­νω­ση:

“Ο Ηρα­κλής Λάρ­δου βρί­σκε­ται στην ευ­χά­ρι­στη θέση να ανα­κοι­νώ­σει την ανα­νέ­ω­ση της συ­νερ­γα­σί­ας του με τον Γκέρ­τι Μέτα!

Έναν πο­δο­σφαι­ρι­στή που, παρά το γε­γο­νός ότι την προη­γού­με­νη αγω­νι­στι­κή πε­ρί­ο­δο υπη­ρε­τού­σε τη στρα­τιω­τι­κή του θη­τεία, απο­τέ­λε­σε βα­ρό­με­τρο για την ομάδα μας με την ποιό­τη­τα, το πάθος και την προ­σφο­ρά του.

Γκέρ­τι, σου ευ­χό­μα­στε μια σεζόν γε­μά­τη υγεία , επι­τυ­χί­ες και πολ­λές χαρές με τη φα­νέ­λα του Ηρα­κλή Λάρ­δου!”

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.