- Δύο νεαροί ποδοσφαιριστές του Ηρακλή Λάρδου, οι Νταβίντ Γκιοράι και Ουρίμ Ντερστίλα, θα δοκιμάσουν την τύχη τους στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής με δανεισμό στον Απόλλωνα Καλυθιών.
- Ο Ηρακλής Λάρδου επενδύει στα ταλέντα της ακαδημίας του, προσφέροντας ευκαιρίες για εξέλιξη και εμπειρίες σε υψηλότερο επίπεδο.
- Ο Γκέρτι Μέτα ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Ηρακλή Λάρδου, παρά τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις, και αναμένεται να είναι σημαντική προσθήκη για την ομάδα.
- Ο προπονητής Μανώλης Κοντός εκφράζει την εμπιστοσύνη του στον Μέτα, ο οποίος έχει αποδείξει την αξία του με την ποιότητα και το πάθος του.
Μόνο περηφάνια μπορούν να αισθάνονται οι άνθρωποι του Ηρακλή Λάρδου που δύο νεαροί ποδοσφαιριστές της ομάδας, η οποίοι μάλιστα διδάχθηκαν τα μυστικά του αθλήματος στα τμήματα υποδομών του συλλόγου, θα δοκιμάσουν την τύχη τους στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
Οι Νταβίντ Γκιοράι και Ουρίμ Ντερστίλα έχουν μπροστά τους την πρόκληση της ένταξής τους στον Απόλλωνα Καλυθιών, στον οποίο παραχωρήθηκαν με τη μορφή δανεισμού.
Οι “κυανόλευκοι” έσπευσαν να τους ευχηθούν κάθε επιτυχία στο νέο κεφάλαιο που άνοιξε στη σταδιοδρομία τους:
“Ο Ηρακλής Λάρδου εύχεται στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, Νταβίντ Γκιοράι και Ουρίμ Ντερστίλα, οι οποίοι ξεκίνησαν την ποδοσφαιρική τους πορεία από την ακαδημία του συλλόγου μας, καλή επιτυχία στη νέα πρόκληση που ανοίγεται μπροστά τους.
Οι δύο ποδοσφαιριστές θα αγωνιστούν με τη μορφή δανεισμού στον Απόλλωνα Καλυθιών, στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, κάνοντας ένα σημαντικό βήμα στην εξέλιξη της καριέρας τους και αποκτώντας πολύτιμες εμπειρίες σε υψηλότερο επίπεδο.
Η εξέλιξη αυτή αποτελεί ακόμα μία επιβεβαίωση της φιλοσοφίας του Ηρακλή Λάρδου, που επενδύει στα δικά του παιδιά, αναδεικνύει τα ταλέντα της ακαδημίας του και τους δίνει τη δυνατότητα να προχωρούν όλο και πιο ψηλά.
Τους ευχόμαστε ολόψυχα υγεία, δύναμη και κάθε επιτυχία στη νέα αυτή πρόκληση. Είμαστε βέβαιοι ότι θα εκπροσωπήσουν επάξια τόσο τον Απόλλωνα Καλυθιών όσο και τον Ηρακλή Λάρδου”.
Εν τω μεταξύ, στην ενεργό παρουσία του Γκέρτι Μέτα στο επόμενο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας μπορεί να ποντάρει ο προπονητής του Ηρακλή Λάρδου, Μανώλης Κοντός.
Οι στρατιωτικές υποχρεώσεις του δεν επέτρεψαν φέτος στον ποδοσφαιριστή να παρακολουθήσει με συνέπεια τις δραστηριότητες της ομάδας και η παραμονή του μοιάζει με μία νέα, σημαντική προσθήκη.
Η συμφωνία των δύο πλευρών επισημοποιήθηκε μέσα από την παρακάτω ανακοίνωση:
“Ο Ηρακλής Λάρδου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γκέρτι Μέτα!
Έναν ποδοσφαιριστή που, παρά το γεγονός ότι την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο υπηρετούσε τη στρατιωτική του θητεία, αποτέλεσε βαρόμετρο για την ομάδα μας με την ποιότητα, το πάθος και την προσφορά του.
Γκέρτι, σου ευχόμαστε μια σεζόν γεμάτη υγεία , επιτυχίες και πολλές χαρές με τη φανέλα του Ηρακλή Λάρδου!”
Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης
Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε



.gif)












