Ειδήσεις

Γερμανο-Ελληνικός Επιχειρηματικός Σύνδεσμος: Πρωτοβουλία στήριξης Ελλήνων εξαγωγέων στην Ευρώπη

Από το Γραφείο Τύπου του Γερμανο-Ελληνικού Επιχειρηματικού Συνδέσμου (DHW) λάβαμε την ακόλουθη ενημέρωση για μια πρωτοβουλία του Συνδέσμου που διευκολύνει τις εμπορικές συναλλαγές ελληνικών επιχειρήσεων στη Γερμανία και γενικότερα στην Ευρώπη μετά τις έκτακτες συνθήκες στη χώρα μας. Η ενημέρωση:

“Η Επιτροπή Τροφίμων και Ποτών του DHW και το δικηγορικό γραφείο DIMOLEGAL στην Κολωνία ανέλαβαν έκτακτη πρωτοβουλία λόγω των συνθηκών στην Ελλάδα και αναλαμβάνουν την διεξαγωγή ανοίγματος εταιρικού ή/και προσωπικού τραπεζικού λογαριασμού σε γερμανικές τράπεζες (π.χ. Commerzbank, Deutsche Bank). Με αυτόν τον τρόπο κάνουν μία προσπάθεια διευκόλυνσης επιχειρηματιών και επιχειρήσεων στην Ελλάδα στις εμπορικές συναλλαγές τους με την Γερμανία και την αποφυγή στάσης της ροής των εκλεκτών προϊόντων της ελληνικής γης στις αγορές της Ευρώπης.

Στα πλαίσια της παραπάνω εξυπηρέτησης το δικηγορικό γραφείο DIMOLEGAL διενεργεί τον απαραίτητο προέλεγχο των ελληνικών δικαιολογητικών εγγράφων που υποβάλλονται για το άνοιγμα εταιρικού λογαριασμού όπως και την επίσημη μετάφρασή τους στα γερμανικά σύμφωνα με τις προδιαγραφές των γερμανικών τραπεζών. Με πολυετή πείρα στην δικηγορία στην Ελλάδα (μέλος του ΔΣΑ) και σαν νομικοί σύμβουλοι Α.Ε. και ΕΠΕ, τα στελέχη του DIMOLEGAL έχουν τις κατάλληλες γνώσεις σχετικά με τις ιδιαιτερότητες των ελληνικών εταιρειών. Έτσι είναι σε θέση να απαντούν εξειδικευμένα σε κάθε ερώτηση οποιασδήποτε γερμανικής τράπεζας.

Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να επικοινωνήσει με την παραπάνω έκτακτη υπηρεσία:
Τηλ. 0049 221 3979776
Email info@dhwv.de
https://www.facebook.com/www.dhwv.de?fref=ts”

tornownews.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου