Τοπικές Ειδήσεις

Κάλεσμα προς τους κατοίκους του Παραδεισίου

Για την δημιουργία ΕΝΟΣ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΥ και Ανεξάρτητου συνδυασμού με την ονομασία «ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙ ΜΑΣ» για να εκλέξουμε Πρόεδρο Κοινότητας και Kοινοτικό Συμβούλιο.
Όλοι εμείς που υπογράφουμε το παρόν κάλεσμα και έχουμε υπηρετήσει το ΠΑΡΑΔΕΙΣΙ από την μεταπολίτευση και μέχρι σήμερα, απ’ όλα τα μετερίζια είτε ως Κοινοτάρχες, Αρχηγοί αντιπολίτευσης, Αντιπρόεδροι, Προέδροι Κοινοτικού Συμβουλίου της Κοινότητας μας.
ΑΦΗΝΟΥΜΕ
Έξω τις πολιτικές μας τοποθετήσεις τις Δημοτικές μας προτιμήσεις, τα προσωπικά μας συμφέροντα και ενωμένοι όλοι ως ένας άνθρωπος κοιτάμε μπροστά. Και αυτό γιατί το χωριό μας από πρωτοπόρο στα δρώμενα του νησιού μας έχει φτάσει να είναι στις τελευταίες θέσεις της Ανάπτυξης και της Προόδου, λόγο πολλών συγκυριών που συνοψίζονται στην λειτουργία του Αεροδρομίου του Ραντάρ της ΔΕΗ των Λατομείων αλλά και λόγο του Νομοθετικού πλαισίου του Καποδίστρια και του Καλλικράτη που υποβάθμισαν τις λειτουργίες της Κοινότητας για περίπου 20 χρόνια.
ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ
Να τεθούμε επικεφαλής μιας ΠΑΝΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΑΣ για τις κοινοτικές Εκλογές του Μαΐου για να καταρτίσουμε εφόσον είναι δυνατό ένα Συνδυασμό για το χωριό, αδέσμευτο και ακηδεμόνευτο.
• Μετά από πολλές συζητήσεις και με Δημοκρατικές διαδικασίες ορίσαμε ένα από μας Αρχηγό της Παράταξης, άνθρωπο εγνωσμένης ικανότητας και προσφοράς που επί 12 χρόνια προσέφερε πάρα πολλά στο χωριό μας ως Κοινοτάρχης Παραδεισίου, τον ΒΑΣΙΛΗ ΣΤΑΥΡΙΑΝΟ.
• Το ψηφοδέλτιο θα στελεχωθεί με νέους ως επί το πλείστο ανθρώπους με γνώσεις – ικανότητες πρόθυμοι να βοηθήσουν και να προσφέρουν τις δυνάμεις τους για την σταυροφορία αυτή.
• Εμείς όλοι που υπογράφουμε αυτό το κείμενο δεν πρόκειται να αποσυρθούμε αλλά με την πείρα μας θα είμαστε κοντά στον Πρόεδρο και το Κοινοτικό Συμβούλιο για να προσφέρουμε ότι μας ζητηθεί.
• Το όνομα του Συνδυασμού της Παράταξης «ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙ ΜΑΣ» φανερώνει τους στόχους και τις επιδιώξεις μας.
ΓΙΑ ΑΥΤΟ
Καλούμε σε πανστρατιά όλους τους κατοίκους του χωριού, που το αγαπούν και θέλουν το καλό του, ώστε και οι ίδιοι, αλλά και τα παιδιά τους να ζήσουν σε ένα ξεχωριστό περιβάλλον και να νιώθουν υπερηφάνεια για τον τόπο που ζούνε, να πυκνώσουν ενεργά την προσπάθεια μας αυτή και να δώσουν δύναμη και πνοή στους ανθρώπους που θα αναλάβουν το δύσκολο αυτό έργο.
Καθένας από εμάς αλλά και από εσάς δεν δεσμεύεται να μη ψηφίσει το Κόμμα που ανήκει τον περιφερειάρχη που θέλει τον Δήμαρχο που προτιμά. Αλλά για το χωριό μας να συμπορευτούμε με το Κοινοτικό Συμβούλιο και τον Πρόεδρο που θα αναλάβουν τον σταυρό του μαρτυρίου ώστε να ξεπεράσουμε την εβδομάδα των ΠΑΘΩΝ και να έρθει σύντομα για εμάς η ΑΝΑΣΤΑΣΗ.
ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ δίπλα του τα νέα παιδιά και όλοι εμείς χωρίς καμία εξαίρεση. Για να μπορέσουμε να πούμε εκείνο το Αθάνατο της Βούλας Πατουλίδου «ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙ ΒΡΕ Γ………ΤΟ».
Τους Στόχους και το Πρόγραμμα του Συνδυασμού θα τους αναπτύξει ο Βασίλης σύντομα.

ΟΙ ΑΝΑΛΑΒΟΝΤΕΣ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΑ
• ΜΟΥΣΤΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Πρώην Κοινοτάρχης
• ΑΡΦΑΡΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ Πρώην Κοινοτάρχης
• ΖΕΡΒΟΣ ΣΑΒΒΑΣ Αρχ. Μειζ. Αντιπολίτευσης
• ΜΠΙΝΟΓΛΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Αρχ. Μειζ. Αντιπολίτευσης
• ΑΦΕΝΤΟΥΛΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ Αρχ. Μειζ. Αντιπολίτευσης
• ΜΑΓΚΑΦΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Πρόεδρος Κοιν. Συμβ.
• ΣΠΑΡΤΑΛΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ Πρόεδρος Κοιν. Συμβ.
• ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΝΙΚΟΣ Πρόεδρος Κοιν. Συμβ.
• ΧΑΤΖΙΒΑΣΙΛΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ Αντιπρόεδρος Κοινότητας
• ΤΣΑΜΠΑΛΙΕΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Αντιπρόεδρος Κοινότητας

ΥΓ.: Ο ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΙΕΤΕΛΕΣΕ 12 χρόνια Κοινοτάρχης Παραδεισίου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

  • Γιάννης    09.04.2019 09:01

    Καλή επιτυχία . Η πρώτη σωστή κίνηση μετά από 20 χρόνια για το Παραδείσι.

Σχολιασμός άρθρου