Το top 50 των ελληνικών ξενοδοχείων με τις περισσότερες κρατήσεις, μέχρι στιγμής, για το 2018, σύμφωνα με τα στοιχεία του HolidayCheck, δημοσιεύει κατ’ αποκλειστικότητα το money-tourism.gr.

Παράλληλα, αποκαλύπτουμε και την διάρθωση των κρατήσεων ανά χώρα και ανά μήνα, για ολόκληρο το 2018, σύμφωνα με τις κρατήσεις που είναι ήδη περασμένες στα συστήματα. Συνολικά έχουν γίνει 22.563 κρατήσεις με ταξιδιωτική αξία 49,8 εκ. €.

norida
Mitsis Norida Beach Hotel
apollonia
Apollonia Beach

Πιο αναλυτικά, «πρώτο των πρώτων» εμφανίζεται το Mitsis Norida Beach στην Καρδάμαινα της Κω, δεύτερο το Kallithea Horizon και τρίτο το Apollonia Beach των Cyan Hotels στην Αμμουδάρα του Ηρακλείου Κρήτης.

Στην τέταρτη θέση βρίσκεται το Caravia Beach στην Κω και στην πέμπτη το Lindos Princess του ομίλου Χατζηλαζάρου στην Ρόδο.

monrepo16
Mayor Capo di Corfu
Neptune
Το Neptune στην Κω

Στο top 50 βρίσκουμε τα πιο γνωστά ελληνικά ξενοδοχεία, μεταξύ των οποίων αρκετά ξενοδοχεία των ομίλων Μήτση και Χατζηλαζάρου, το Lyttos του Παντελή Σαπουνάκη, το CHC Athina Palace στην Κρήτη, το Mayor στην Κέρκυρα, το Neptune στην Κω, το Astir Odysseus επίσης στην Κω, το Creta Maris στην Κρήτη, το Ikos Oceania, κ.ά..

Δείτε τη λίστα:
Επεξεργασία money tourism
Επεξεργασία money tourism
Οι χώρες

Από πλευράς χωρών, η Ισπανία βρίσκεται στην πρώτη θέση, η Τουρκία ακολουθεί και η Ελλάδα βρίσκεται στην τέταρτη θέση, μετά το «λοιπές χώρες», που βρίσκονται στην τρίτη θέση.

Δείτε το ενδιαφέρον γράφημα:

Επεξεργασία money tourism

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.Διαβάστε περισσότερα στο money tourism.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ