ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Απαράδεκτη η λειτουργία και η συντήρηση των φωτεινών σηματοδοτών στην πόλη της Ρόδου

Δαμιανός Αθανασίου 1 λεπτό ανάγνωση
ΦΑΝΑΡΙΑ ΒΛΑΒΗ
Μέγεθος γραμμάτων

Για «γέλια και για κλά­μα­τα» είναι η δια­χεί­ρι­ση του συ­στή­μα­τος λει­τουρ­γί­ας αλλά και η συ­ντή­ρη­ση των φω­τει­νών ση­μα­το­δο­τών στην πόλη της Ρόδου, έργο που έχει ανα­τε­θεί κα­τό­πιν δια­γω­νι­σμού σε ιδιω­τι­κή τε­χνι­κή εται­ρεία.

Το θέμα είναι εξαι­ρε­τι­κά σο­βα­ρό αν ανα­λο­γι­στεί κα­νείς ότι τα φα­νά­ρια στην πόλη της Ρόδου τί­θε­νται διαρ­κώς εκτός λει­τουρ­γί­ας με ό,τι αυτό συ­νε­πά­γε­ται για την ασφά­λεια των οδη­γών και των πεζών.

Εν­δει­κτι­κό της κα­τά­στα­σης που επι­κρα­τεί είναι και το προ­χθε­σι­νο­βρα­δι­νό κω­μι­κο­τρα­γι­κό γε­γο­νός να είναι αναμ­μέ­να όλα ταυ­τό­χρο­να τα φα­νά­ρια στους φω­τει­νούς ση­μα­το­δό­τες στο σταυ­ρο­δρό­μι Δα­μα­σκη­νού με Κο­δριγ­κτώ­νος.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.