Πολιτιστικά

Σεμινάριο σε εκπαιδευτικούς στο Ναυτικό Μουσείο Ελλάδος με θέμα τους “Σφουγγαράδες της Καλύμνου και το Σφουγγάρι”

Σήμερα είχαμε την χαρά και την τιμή , να έχουμε σαν ακροατήριο στο σεμινάριο που διοργανώσαμε με το Ναυτικό Μουσείο Ελλάδος με θέμα τους “Σφουγγαράδες της Καλύμνου και το Σφουγγάρι” , εκπαιδευτικούς της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής.
Ένα εξαιρετικό κοινό εκπαιδευτικών, παρακολούθησε την παρουσίασή μας και έμαθε για το παραδοσιακό επάγγελμα του σφουγγαρά, τον χορό του “μηχανικού”, την νόσο των δυτών, την φυσιολογία, την ιστορία, την επεξεργασία και τις χρήσεις του φυσικού σφουγγαριού. Μετά το πέρας του σεμιναρίου, τα μέλη της Πολιτιστικής Ομάδας “Αρχιπέλαγος” , πρόσφεραν από ένα μικρό φυσικό σφουγγαράκι σαν ενθύμιο στους εκπαιδευτικούς, μαζί με ένα ενημερωτικό φυλλάδιο. Τέλος , δόθηκαν από την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής Βεβαιώσεις Παρακολούθησης του Σεμιναρίου σ’ όλους τους εκπαιδευτικούς .

Πολιτιστική Ομάδα “Αρχιπέλαγος”

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου