ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Το Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα στην Κρητηνία

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Χριστούγεννα
Μέγεθος γραμμάτων

-ΣΑΒ­ΒΑ­ΤΟ 10 ΔΕ­ΚΕΜ­ΒΡΙΟΥ 20:00 Πνευ­μα­τι­κό και Πο­λι­τι­στι­κό Κέ­ντρο Κρη­τη­νί­ας. Χάρ­τι­νο κου­κλο­θέ­α­τρο “Η Το­σο­δού­λα”. Πρό­κει­ται για μια σύγ­χρο­νη δια­σκευή βα­σι­σμέ­νη στο κλασ­σι­κό πα­ρα­μύ­θι του Χανς Κρί­στιαν Άντερ­σεν με τον ομώ­νυ­μο τίτλο “Η Το­σο­δού­λα”. Είναι ένα χάρ­τι­νο κου­κλο­θέ­α­τρο με δισ­διά­στα­τες κού­κλες και σκη­νι­κά που μα­γεύ­ουν και με­τα­φέ­ρουν σε έναν άλλο φα­ντα­στι­κό κόσμο.

ΣΑΒ­ΒΑ­ΤΟ 17 ΔΕ­ΚΕΜ­ΒΡΙΟΥ 20:30 Πνευ­μα­τι­κό και Πο­λι­τι­στι­κό Κέ­ντρο Κρη­τη­νί­ας. Η εγ­γα­στρί­μυ­θος Κα­τε­ρί­να Σο­πί­δη θα πα­ρου­σιά­σει ένα κα­τα­πλη­κτι­κό κου­κλο­θέ­α­τρο για μι­κρούς και με­γά­λους που θα κα­τα­πλή­ξει όλους! Παι­διά μη χά­σε­τε αυτή την σπά­νια πα­ρά­στα­ση!

ΣΑΒ­ΒΑ­ΤΟ 24 ΔΕ­ΚΕΜ­ΒΡΙΟΥ 20:00 Έναρ­ξη εορ­τα­στι­κών εκ­δη­λώ­σε­ων με στό­λι­σμα της Φάτ­νης, ΒΑΖAΑR με πα­ρα­δο­σια­κά προ­ϊ­ό­ντα , άνοιγ­μα πί­στας με ηλε­κτρι­κά αυ­το­κί­νη­τα για μι­κρούς και με­γά­λους, βι­ντε­ο­προ­βο­λές, κρέ­πες, λου­κά­νι­κα, ποπ κόρν, μαλλί της γριάς, σι­ντρι­βά­νια σο­κο­λά­τας και τσάι του βου­νού.

ΚΥ­ΡΙΑ­ΚΗ 25 ΔΕ­ΚΕΜ­ΒΡΙΟΥ 16:00 ΒΑΖAΑR με πα­ρα­δο­σια­κά προ­ϊ­ό­ντα, άνοιγ­μα πί­στας με ηλε­κτρι­κά αυ­το­κί­νη­τα για μι­κρούς και με­γά­λους, βι­ντε­ο­προ­βο­λές, κρέ­πες, λου­κά­νι­κα, ποπ κόρν, μαλλί της γριάς, σι­ντρι­βά­νια σο­κο­λά­τας και τσάι του βου­νού.

ΔΕΥ­Ε­ΤΕ­ΡΑ 26 ΔΕ­ΚΕΜ­ΒΡΙΟΥ 16:00 ΒΑΖAΑR με πα­ρα­δο­σια­κά προ­ϊ­ό­ντα, άνοιγ­μα πί­στας με ηλε­κτρι­κά αυ­το­κί­νη­τα για μι­κρούς και με­γά­λους, βι­ντε­ο­προ­βο­λές, κρέ­πες, λου­κά­νι­κα, ποπ κόρν, μαλλί της γριάς, σι­ντρι­βά­νια σο­κο­λά­τας και τσάι του βου­νού.

ΣΑΒ­ΒΑ­ΤΟ 31 ΔΕ­ΚΕΜ­ΒΡΙΟΥ 16:00 ΒΑΖAΑR με πα­ρα­δο­σια­κά προ­ϊ­ό­ντα, άνοιγ­μα πί­στας με ηλε­κτρι­κά αυ­το­κί­νη­τα για μι­κρούς και με­γά­λους, βι­ντε­ο­προ­βο­λές, κρέ­πες, λου­κά­νι­κα, ποπ κόρν, μαλλί της γριάς, σι­ντρι­βά­νια σο­κο­λά­τας και τσάι του βου­νού.

Ο πο­λι­τι­στι­κός θα γυ­ρί­σει στα σπί­τια του χω­ριού για να τρα­γου­δή­σει τα κά­λα­ντα. Στις 23:30 συ­νά­θροι­ση του κό­σμου στην Πλα­τεία όπου θα γιορ­τα­στεί ο ερ­χο­μός του νέου έτους με πολύ μου­σι­κή, χορό, σα­μπά­νιες, βεγ­γα­λι­κά και πολ­λές εκ­πλή­ξεις!!

ΚΥ­ΡΙΑ­ΚΗ 01 ΙΑ­ΝΟΥΑ­ΡΙΟΥ 16:00 ΒΑΖAΑR με πα­ρα­δο­σια­κά προ­ϊ­ό­ντα, άνοιγ­μα πί­στας με ηλε­κτρι­κά αυ­το­κί­νη­τα για μι­κρούς και με­γά­λους, βι­ντε­ο­προ­βο­λές, κρέ­πες, λου­κά­νι­κα, ποπ κόρν, μαλλί της γριάς, σι­ντρι­βά­νια σο­κο­λά­τας και τσάι του βου­νού.

Στις 17:00 κοπή της Βα­σι­λό­πι­τας του Πο­λι­τι­στι­κού Συλ­λό­γου και δια­σκέ­δα­ση των παι­διών με τον Χιο­νού­λη και τον Τα­ραν­δού­λη

Στις 18:30 ο ερ­χο­μός του Αϊ Βα­σί­λη πάνω στο έλ­κη­θρο με τους τα­ράν­δους του, όπου θα μοι­ρά­σει δώρα σε όσα παι­διά πα­ρευ­ρε­θούν!

ΔΕΥ­ΤΕ­ΡΑ 02 ΙΑ­ΝΟΥΑ­ΡΙΟΥ 16:00 ΒΑΖAΑR με πα­ρα­δο­σια­κά προ­ϊ­ό­ντα, άνοιγ­μα πί­στας με ηλε­κτρι­κά αυ­το­κί­νη­τα για μι­κρούς και με­γά­λους, βι­ντε­ο­προ­βο­λές, κρέ­πες, λου­κά­νι­κα, ποπ κόρν, μαλλί της γριάς, σι­ντρι­βά­νια σο­κο­λά­τας και τσάι του βου­νού.

** Σε όλες τις ημε­ρο­μη­νί­ες, αν ο και­ρός δεν είναι καλός θα γί­νο­νται με­τα­θέ­σεις των δρώ­με­νων την επό­με­νη ημέρα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.