Ειδήσεις

Burger King: o γίγαντας του γρήγορου φαγητού εισέρχεται στην ελληνική αγορά

Την είσοδό του στην Ελλάδα, μέσα από την κοινοπραξία Burger King SEE S.A., έχει δρομολογήσει ένας από τους μεγαλύτερους πολυεθνικούς ομίλους γρήγορης εστίασης Burger King Worldwide, με έδρα το Μαϊάμι.

Η Burger King, μέσα από την κοινοπραξία αυτή σχεδιάζει επίσης την επέκταση των δραστηριοτήτων της σε Ιταλία, Πολωνία και Ρουμανία, στις οποίες επιχειρεί ήδη. Η Ελλάδα θα είναι νέα αγορά.

Σύμφωνα με ανανακοίνωση που εξέδωσε ο όμιλος, η κοινοπραξία, με τίτλο Burger King SEE S.A., υπέγραψε συμφωνία μακροχρόνιας σύμβασης franchise και ανάπτυξης που περιλαμβάνει δικαιώματα franchise για όλες τις αγορές.

Στόχος της κοινοπραξίας είναι να επιτύχει την επιθετική διείσδυση εστιατορίων της Burger King στη Νότια και Ανατολική Ευρώπη και να δημιουργήσει περισσότερες από 10.000 νέες θέσεις εργασίας μέσα στα πέντε πρώτα χρόνια του εγχειρήματος.

Η Burger King διαθέτει εστιατόρια σε περίπου 14.000 περιοχές σε 100 χώρες σε όλο τον κόσμο τα οποία, σχεδόν στο σύνολό τους, ανήκουν και διοικούνται μέσω ανεξάρτητων συνεργατών franchise.

http://www.tornosnews.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου