ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Trivago: Η Ελλάδα στην διεθνή λίστα με τις χώρες που σημειώνουν ετήσια αύξηση στην μέση τιμή των ξενοδοχείων

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Ξενοδοχείο Κως

Η Ελ­λά­δα εντάσ­σε­ται στην διε­θνή λίστα με τις χώρες που ση­μειώ­νουν ετή­σια αύ­ξη­ση στην μέση τιμή των ξε­νο­δο­χεί­ων τους, σύμ­φω­να με σχε­τι­κή έρευ­να της trivago.

Ει­δι­κό­τε­ρα, η πλή­ρης λίστα με τις χώρες που εμ­φα­νί­ζουν ετή­σια αύ­ξη­ση στην μέση τιμή των ξε­νο­δο­χεί­ων τους είναι η ακό­λου­θη:

Στην Ελ­λά­δα ση­μειώ­νε­ται ετή­σια αύ­ξη­ση 8,3% καθώς ανέρ­χε­ται στα 131 ευρώ τον Ιού­λιο 2016 ένα­ντι των 130 ευρώ του αντί­στοι­χου μήνα 2015.

Στην Κρο­α­τία κα­τα­γρά­φε­ται ετή­σια αύ­ξη­ση 10,8% καθώς ανέρ­χε­ται στα 244 ευρώ τον Ιού­λιο 2016 ένα­ντι των 130 ευρώ του αντί­στοι­χου μήνα 2015.

Η μέση τιμή των ξε­νο­δο­χεί­ων της Ισπα­νί­ας εμ­φα­νί­ζει ετή­σια αύ­ξη­ση 5% καθώς ανέρ­χε­ται στα 126 ευρώ τον Ιού­λιο 2016 ένα­ντι των 120 ευρώ του αντί­στοι­χου μήνα 2015.

Στην λίστα συ­μπε­ρι­λαμ­βά­νε­ται και η Κύ­προς όπου η μέση τιμή των ξε­νο­δο­χεί­ων της ση­μειώ­νει ετή­σια αύ­ξη­ση 6,1% καθώς ανέρ­χε­ται στα 105 ευρώ τον Ιού­λιο 2016 ένα­ντι των 99 ευρώ του αντί­στοι­χου μήνα 2015.

Στην Πορ­το­γα­λία εμ­φα­νί­ζε­ται ετή­σια αύ­ξη­ση 9,3% καθώς ανέρ­χε­ται στα 118 ευρώ τον Ιού­λιο 2016 ένα­ντι των 108 ευρώ του αντί­στοι­χου μήνα 2015.

Στη Γερ­μα­νία κα­τα­γρά­φε­ται ετή­σια αύ­ξη­ση 4% καθώς ανέρ­χε­ται στα 104 ευρώ τον Ιού­λιο 2016 ένα­ντι των 100 ευρώ του αντί­στοι­χου μήνα 2015.

enikonomia.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.