ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ρώσοι t. o’s: Δεν μειώνουν τις τιμές για Ελλάδα

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Ρωσία

Οι Ρώσοι τουρ οπε­ρέι­τορ, που προ­σφέ­ρουν δια­κο­πές στην Ελλάδα, δεν μειώ­νουν τις τιμές, παρά την ανα­τα­ραχή που υπάρχει στη χώρα μας, επειδή δεν βλέπουν πτώση της ζήτησης. Αυτό έδειξε έρευνα της ρωσικής ιστο­σε­λί­δας interfax.ru, που διε­ξή­χθη την Τρίτη.Ο γενικός διευ­θυ­ντής της Mouzenidis Travel κ.Αλέ­ξαν­δρος Τσα­ντι­κί­δης ανέφερε ότι στο σύνολο του δικτύου των γρα­φείων του ομίλου την τελευ­ταία εβδο­μάδα δεν υπήρξαν πάνω από μια ντου­ζίνα ακυ­ρώ­σεις.

‘Υπήρξαν μέρες με έντονο ενδια­φέ­ρον, μια-δυο μέρες με πωλή­σεις ελαφρώς μικρό­τε­ρες, αλλά σε γενικές γραμμές η ζήτηση κινή­θηκε μέσα στα συνήθη όρια”, είπε.”

Τα πάντα πωλού­νται στις ίδιες ποσό­τη­τες όπως πριν, όπως είχαν προ­γραμ­μα­τι­στεί, δεν υπάρ­χουν αλλαγές”, δήλωσε η διευ­θύ­νουσα συμ­βου­λος της “Pegas Touristik” κυρία Anna Podgornaya.

H διευ­θύ­ντρια προ­ϊ­ό­ντων της TUI Ρωσίας κυρία Veronica Fatina είπε ότι την περα­σμένη εβδο­μάδα η εται­ρεία δεν παρα­τή­ρησε καμιά μείωση της ζήτησης, αλλά το Σαβ­βα­το­κύ­ριακο και τη Δευτέρα παρα­τη­ρή­θηκε κάποιο μού­δια­σμα.

“Προ­φα­νώς”, τόνισε, οι του­ρί­στες περι­μέ­νουν να δουν πώς θα δια­μορ­φω­θούν οι εξε­λί­ξεις στην Ελλάδα.Οι εκπρό­σω­ποι των Ρώσων τουρ οπε­ρέι­τορ τονί­ζουν ότι οι τιμές στην Ελλάδα φέτος είναι αντα­γω­νι­στι­κές με την Τουρκία και την Αίγυπτο, με τα ξενο­δο­χεία να είναι γεμάτα από ειδικές προ­σφο­ρές.

tornosnews.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.