Αθλητικά

Αγανάκτησαν στον Κλεόβουλο με το μητρώο της Γ.Γ.Α.

Από τις 13 Αυγούστου του 2020 πασχίζει να καταφέρει η διοίκηση του Κλεόβουλου την εγγραφή του σωματείου στο μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και όπως καταγγέλλει ο πρόεδρός του Στέφανος Μυριαλλής, η υπομονή του με τα ήξεις-αφίξεις που αντιμετωπίζει έχει εξαντληθεί, σε σημείο που να σκέφτεται σοβαρά να καταφύγει σε χρήση νομικών μέσων.
Σύμφωνα με τον επικεφαλής τους συλλόγου της Λίνδου, οι διαδικασίες κινήθηκαν αμέσως μετά τη διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη νέας διοίκησης και παρότι κατατέθηκαν όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά και ο ίδιος έχει ενοχλήσει ακόμα και το γραφείο του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, άκρη δεν έχει βρεθεί. Όπως λέει, μόλις τον προηγούμενο μήνα τον ενημέρωσαν πως η εμπλοκή οφείλεται στην απουσία του ονόματος του Δημήτρη Δογιάμα από το μητρώο προπονητών της Γ.Γ.Α., παρότι ο ίδιος είναι διπλωματούχος γυμναστής με ειδικότητα το ποδόσφαιρο και ταυτόχρονα προπονητής κατηγορίας UEFA Β’, συνεπώς καθόλα αναγνωρισμένος από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία, η οποία δεν δέχεται παρεμβάσεις σε τέτοιου είδους ζητήματα στο πλαίσιο του αυτοδιοίκητου του αθλήματος (υποτίθεται, η ΕΠΟ και η Γ.Γ.Α. έκαναν τις απαραίτητες συνεννοήσεις και διευθέτησαν το θέμα).
Ο Στέφανος Μυριαλλής διερωτάται πώς είναι δυνατόν άλλα σωματεία να μην έχουν αντιμετωπίσει ανάλογο πρόβλημα και να πέτυχαν την εγγραφή τους στο μητρώο, σε αντίθεση με το δικό του, που παρότι καθόλα νόμιμο σε όλα, συνεχίζει να ταλαιπωρείται.
Τέλος, και σε ό, τι αφορά την επόμενη αγωνιστική περίοδο, στη Λίνδο δεν βιάζονται να πάρουν αποφάσεις, καθώς όπως λένε, πολλά θα εξαρτηθούν από τον τρόπο, με τον οποίο θα κινηθεί η τουριστική σεζόν.
Αυτή είναι που ορίζει, σε σημαντικό βαθμό, την οικονομική δυνατότητα της τοπικής κοινωνίας να συνδράμει στον Κλεόβουλο και από αυτήν θα εξαρτηθεί ο διαθέσιμος προϋπολογισμός.
Σε κάθε περίπτωση, προπονητής θα παραμείνει ο Δημήτρης Δογιάμας, ενώ επιθυμία της διοίκησης είναι να κρατήσει τους περισσότερους από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου