Αρωγός στις πρωτοβουλίες και στην προσπάθεια για να αλλάξει η εικόνα της πόλης της Ρόδου, δήλωσε η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Υπεύθυνη του Γραφείου Εθελοντισμού κα Άννα Ζωάννου, συμβάλλοντας στο έργο της Υπηρεσίας Πρασίνου.
Όπως δήλωσε: «Είχαμε συνεργασία με εκπροσώπους εθελοντικών ομάδων που στηρίζουν τις δράσεις του Δήμου Ρόδου, με το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας, την ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ καθώς και με τον κ. Κυριαζή προκειμένου να ξεκινήσουμε μια σειρά από δράσεις για την βελτίωση της εικόνας της πόλης της Ρόδου. Καλούμε και τους πολίτες να συνδράμουν στις προσπάθειες αυτές για να βελτιώσουμε την εικόνα του περιβάλλοντος της περιοχής μας. Αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε από το Μόντε Σμιθ που είναι σημείο αναφοράς για όλους μας και φυσικά για τους ξένους επισκέπτες μας, με το σκεπτικό ότι θα επεκταθεί και σε άλλα σημεία της πόλης».
Από την πλευρά του, ο εντεταλμένος σύμβουλος πρασίνου του Δήμου Ρόδου κ. Στέφανος Κυριαζής εξέφρασε την πεποίθηση ότι «με το υπάρχον προσωπικό είναι πολύ δύσκολο να καλυφθούν όλες οι ανάγκες για την συντήρηση των χώρων πρασίνου στην Ρόδο. Αποφασίσαμε από κοινού οι υπηρεσίες του Δήμου Ρόδου μαζί με τις εθελοντικές ομάδες, να καθαρίσουμε τα σημεία της πόλης που χρειάζονται παρεμβάσεις».
Είπε ακόμη ότι η δράση ξεκινάει από το Μόντε Σμιθ ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες περιοχές της πόλης της Ρόδου, σε χώρους πρασίνου, πάρκα κ.λπ.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ