Ειδήσεις

Aυστριακός ΥΠΟΙΚ: Eθεσε θέμα ομαλής εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ

grexit

Θέμα ομαλής εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ έθεσε εμμέσως ο υπουργός Οικονομικών της Αυστρίας Χανς Γιέργκ Σέλινγκ όπως μεταδίδει σήμερα Τετάρτη το Reuters.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ORF ο Σέλινγκ ανέφερε πως δεν θεωρεί πως ένα Grexit έχει γίνει πιθανότερο τώρα, απ’ ότι ήταν τον προηγούμενο μήνα.

«Φυσικά βλέπω ως πρόβλημα το ότι τελειώνει ο χρόνος και ότι το ποσό των χρημάτων που απαιτείται είναι αξιοσημείωτο», τόνισε.

Ο ίδιος έκρουσε τον κώδωνα τους κινδύνου για τις επιπτώσεις ενός Graccident, θέτοντας παραλλήλως θέμα συντεταγμένης εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ

«Όλοι έχουν αντιληφθεί, όπως και η Ελλάδα, ότι ένα ατύχημα είναι το μεγαλύτερο πιθανό πρόβλημα. Αν υπήρχε κάποια ομαλή αποχώρηση, τότε θα μπορούσε να συζητηθεί το πως θα γίνει αυτό», δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών της Αυστρίας.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.