ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εκτός Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου ο Γ. Κιμούλης

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Κιμούλης

Εκτός του Φεστι­βάλ Αθηνών και Επι­δαύ­ρου τέθηκε ο Γιώργος Κιμού­λης, στον απόηχο των επώ­νυ­μων καταγ­γε­λιών σε βάρος του για λεκτική και ψυχο­λο­γική βία.

Σε ανα­κοί­νωσή του, το Φεστι­βάλ Αθηνών και Επι­δαύ­ρου ανέφερε πως είχε σχε­διά­σει να εντάξει στο φετινό του πρό­γραμμα την παρά­σταση «Φιλο­κτή­της», σε σκη­νο­θε­σία Τσέ­ζα­ρις Γκρα­ου­ζί­νις, με πρω­τα­γω­νι­στή τον Γιώργο Κιμούλη για το Αρχαίο Θέατρο της Επι­δαύ­ρου.

«Υπό τη βαριά σκιά των τελευ­ταίων εξε­λί­ξεων, και συγκε­κρι­μένα των δημο­σιο­ποι­η­μέ­νων επώ­νυ­μων καταγ­γε­λιών συνα­δέλ­φων του κ. Γ. Κιμούλη για προ­σβολή της προ­σω­πι­κό­τη­τάς τους, οδη­γη­θή­καμε στη δυσά­ρε­στη, πλην όμως επι­βε­βλη­μένη, απόφαση να μην συμπε­ρι­λά­βουμε τον συγκε­κρι­μένο ηθοποιό στην ομάδα των καλ­λι­τε­χνών που θα συμ­με­τά­σχει στο Φεστι­βάλ Αθηνών και Επι­δαύ­ρου τη φετινή χρονιά» πρό­σθεσε.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.