Με ανακοίνωσή του ο Πανδωδεκανησιακός Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου καλεί τα νέα μέλη του την προσεχή Δευτέρα στις 19:00, σε συνάντηση γνωριμίας με τα μέλη της Ε.Ε. και τον πρόεδρο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο πρόεδρος και τα μέλη της Ε.Ε. του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Δωδεκανήσου, καλούν στα γραφεία του συνδέσμου όλους τους νέους προπονητές που φοίτησαν στην τελευταία σχολή UEFA C΄ , η οποία πραγματοποιήθηκε στο νησί μας το διάστημα 24 Νοεμβρίου μέχρι τις 3 Δεκεμβρίου 2016. Η συνάντηση της Ε.Ε. με τα νέα πρόσωπα θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου και ώρα 7:00 το βράδυ. Οι νέοι προπονητές θα έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν με τον πρόεδρο και τα μέλη της Ε.Ε., και θα ενημερωθούν σε ό,τι αφορά την νέα πορεία που θα ξεκινήσουν πάλι στο ποδόσφαιρο αλλά από διαφορετική θέση, ενώ μπορούν να υποβάλλουν και τις απορίες τους για όποιο θέμα τους απασχολεί.
Τα πρόσωπα που καλούνται είναι τα παρακάτω:
Λαμπριανός Νίκος, Πάσχος Ευάγγελος, Τσιλιγγίρης Μιχάλης, Καλημέρης Λάζαρος, Μιχαλόπουλος Γιώργος, Μπιλιάς Ανδρέας, Γιαννικάκης Γιάννης, Δούλος Παναγιώτης, Ψαρός Νικόλαος, Κρομμύδας Νικόλαος, Αγγελάκης Γιώργος, Αχιολάς Αντώνιος, Βιτζιλαίος Μιχάλης, Γκαλυμπούδης Κώστας, Δάσσιος Θωμάς, Δατσέρης Γιάννης, Διακίδης Χρήστος, Καραγιάννης Κώστας, Καρίκης Γιώργος, Κουμπλά Άννα, Λόγγου Δήμητρα, Μπάρτζος Νίκος, Νικήτας Γιώργος, Παπαλαζάρου Παναγιώτης, Πελέκης Κώστας, Ράδος Ευθύμιος, Σαρρής Σταύρος, Σπανός Γιάννης».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ