Αθλητικά

Νέα τάξη πραγμάτων!

Μία νέα τάξη πραγμάτων θα επικρατήσει πλέον από δω και πέρα στη λειτουργία των αθλητικών υποδομών της Ρόδου και συγκεκριμένα στα γήπεδα ποδοσφαίρου και τα κλειστά γυμναστήρια που ανήκουν στην αρμοδιότητα του Δήμου. Με βάση τα όσα έγιναν γνωστά και αποκαλύπτει σήμερα η «δσπορ», με απόφαση που θα δημοσιευθεί και στο «Διαύγεια», προϊστάμενος του αθλητισμού στον Δ.Ο.Π.Α.Ρ. αναλαμβάνει πλέον ο Θεόδωρος Θεοδώρου, που έχει την εμπειρία πολλών ετών από τον τοπικό αθλητισμό. Ο έμπειρος καθηγητής φυσικής αγωγής και Ενωσιακός τεχνικός αναλαμβάνει προϊστάμενος του Οργανισμού και φυσικά θα συνεργαστεί με μία σειρά από γνώστες του χώρου, οι οποίοι ήδη έχουν τοποθετηθεί ως υπεύθυνοι στις αθλητικές υποδομές του νησιού.
Συγκεκριμένα ο καθηγητής φυσικής αγωγής και προπονητής του Διαγόρα Γιάννης Τσακίρης ορίστηκε υπεύθυνος στο «Βενετόκλειο» και στο κλειστό γυμναστήριο της Κρεμαστής, ο καθηγητής φυσικής αγωγής και Ενωσιακός τεχνικός Γιώργος Μποσγανάς στο αθλητικό κέντρο «Καλλιπάτειρα», ο Γιώργος Γεσάκης στο Δημοτικό Στάδιο Ρόδου, ο Ηλίας Βασιλαράκης στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων και ο Μιχάλης Χαρίτος στο βοηθητικό στάδιο αλλά και στην αίθουσα ενδυνάμωσης με βάρη. Πλέον αυτό που απομένει είναι να καθαρογραφούν όλα τα παραπάνω και να δημοσιευθούν στο πρόγραμμα «Διαύγεια», ενώ άπαντες έχουν πιάσει ήδη δουλειά με απώτερο στόχο την επίλυση όλων των προβλημάτων και την καλύτερη λειτουργία των αθλητικών υποδομών της Ρόδου. Ο στόχος όλων των υπευθύνων είναι να μεταφέρουν τα προβλήματα στον Θεόδωρο Θεοδώρου και κατ’ επέκταση στον Δ.Ο.Π.Α.Ρ. και να συνεργάζονται με τα σωματεία για το κοινό καλό. Σε κάθε γήπεδο θα οριστούν επιτροπές που θα αποτελούνται από εκπροσώπους των σωματείων. Η προτεραιότητα θα δοθεί στις άδειες καταλληλότητας των γηπέδων και στους κανονισμούς λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων, αφού η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο καιρό παρατηρήθηκαν πολλά προβλήματα λειτουργικού χαρακτήρα. Από δω και πέρα πλέον μπαίνει μία νέα τάξη πραγμάτων, με στόχο την πιο ομαλή λειτουργία των γηπέδων, τα οποία είναι φανερό πως δεν επαρκούν για τις ανάγκες των συλλόγων κυρίως της πόλης.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου